All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

duminică | 24 mai | 2020

60% din apartamentele H Pipera Lake au fost vândute

Centrul comercial Shopping Park Mediaș, de lângă Kaufland, se extinde

Centrul comercial Shopping Park Mediaș își mărește suprafața comercială la peste 16.900 mp și va deveni cel mai mare retail park din...

Hagag Development Europe a finalizat structura primelor trei imobile aferente fazei I a proiectului rezidențial de mare amploare H Pipera Lake. Lucrările de construcție pentru următoarele două clădiri sunt în derulare. Din totalul de apartamente disponibile în primele trei blocuri 60% au fost deja vândute.

Prima etapă a construcției va livra 5 clădiri și un număr total de 435 de unități de tip studio, 2 și 3 camere cu grădini sau terase proprii și penthouse-uri cu terase generoase, dispuse într-un regim de înălțime de S+P+6E+7R.

- Publicitate -

Livrarea primelor trei blocuri este programată pentru luna septembrie a anului curent.

Apartamentele H Pipera Lake. disponibile și prin rate la dezvoltator

Hagag Development Europe oferă clienților interesați de achiziția unei locuințe în cadrul ansamblului H Pipera Lake facilitatea de a opta pentru rate direct la dezvoltator.

Acest lucru presupune achitarea unui avans de minim 20% din valoarea apartamentului și plata de rate lunare pentru o perioadă de până la zece ani.

Timpul de răspuns pentru aprobarea dosarelor este de cel mult 72 de ore de la depunerea solicitării. 

Complexul va avea 17 imobile

H Pipera Lake va include în total peste 1.350 de apartamente dispuse în 17 imobile cu un regim de înălțime de S+P+6E+7R, deservite de peste 1.600 de locuri de parcare, spații verzi, locuri de joacă, zonă de promenadă amenajată pe malul lacului, minimarket și farmacie amplasate în incinta ansamblului și grădini proprii pentru apartamentele de la parter.

- Publicitate -

ULTIMELE

Coronacriza a trimis gigantul american Hertz în faliment

Criza economică generată de noul coronavirus a mai făcut o „victimă”, compania americană Hertz, care a declarat falimentul la 102 de ani...