60 de locuri de muncă sunt disponibile pentru un nou McDonald’s Drive-Thru la Iași

Un lucrător comercial poate primi până la 2.800 lei net, iar un Guest Experience Leader poate câștiga până la 3.200 lei net

McDonald’s anunță lansarea unei campanii de recrutare la nivel local, în Iași, pentru deschiderea unui nou restaurant de tip Drive-Thru, prevăzut să fie inaugurat până la finalul anului 2022.

McDonald’s Iași Bucium reprezintă cea de-a patra locație a lanțului american de fast-food din Iași și al doilea restaurant de tip Drive-Thru din oraș.

Noul restaurant se deschide în cadrul Family Market Bucium, un proiect de retail de proximitate dezvoltat de compania Iulius. Locația va oferi clienților acces la sistemul digital de comandă, servire în restaurant, pe terasă, pe linia de drive sau prin serviciul de delivery. 

Cele peste 60 de locuri de muncă vizează pozițiile: Crew member – lucrător comercial, Barista sau Guest Experience Leader și se adresează tuturor persoanelor cu vârsta peste 16 ani.

Pachetul de beneficii include program flexibil, sesiuni de training, oportunități de avansare rapidă și diferite tipuri de bonusuri și sporuri, printre care bonusuri de performanță, pentru ture de noapte și weekend sau pentru recomandări.

Astfel, pentru o normă de 8 ore, un lucrător comercial poate primi până la 2.800 lei net, în vreme ce pentru un Guest Experience Leader venitul poate ajunge până la 3.200 lei net.

McDonald’s are 93 de restaurante în 28 de orașe din țară, dintre care 47 restaurante cu McDrive și 48 de cafenele McCafé și o echipă de peste 5.000 de angajați.

CITEȘTE ȘI: McDonald’s Happy Meal sărbătorește 40 de ani de la lansare

- Publicitate -

Ultimele

Cum motivezi angajații în 2023 – 4 strategii care funcționează cu succes

În cadrul unui loc de muncă, motivația angajaților este un factor important, care nu trebuie neglijat, pentru că aceasta...