6 Avantaje pe care le poți obține prin investiția în scaune ergonomice profesionale pentru angajații tăi

Dacă prin specificul activității pe care o inițiază firma ta angajații tăi sunt obligați să petreacă un timp îndelungat la birou, așezați în fața calculatorului, atunci, pentru a-ți ridica afacerea la următorul nivel, investește în scaune ergonomice profesionale și descoperă ce pot face ele pentru compania pe care o conduci.

6 Avantaje pe care ți le oferă investiția în scaune ergonomice profesionale

#1 Mai puține dureri de spate

Durerile de spate sunt o problemă frecventă în rândul persoanelor care lucrează la birou. Și chiar dacă nu te-ai mai gândit până acum la sănătatea angajaților tăi din acest punct de vedere, să știi ca ar fi bine să-i ajuți să-și protejeze spatele deoarece un angajat sănătos înseamnă un angajat fericit și care niciodată nu va absenta pentru a se trata. Iar când te gândești că tot ce trebuie să faci pentru a avea grijă de sănătatea spatelui angajaților tăi este să cumperi mobilier ergonomic, atunci de ce să nu faci această investiție pentru firma ta?

#2 Mai multă motivație

Poate că nu poți acorda câte o mărire de salariu la fiecare angajat din compania ta, dar cu siguranță există o mulțime de alte lucruri pe care le poți face pentru a-ți motiva oamenii să lucreze cu mai multă dedicație. Iar unul, și probabil cel mai important dintre ele, este să le asiguri o atmosferă plăcută la locul de muncă. Și cum altfel ai putea să le dăruiești așa ceva mai simplu decât prin investiția într-un mobilier ergonomic, care să-i facă să se simtă bine? Când vii la muncă și te simți la fel de confortabil ca și la tine acasă, atunci este normal să lucrezi pentru compania care te-a angajat cu tot atâta motivație ca și pentru propria familie.

#3 Mai multă productivitate

Nu este dificil să observi legătura dintre scaunele ergonomice profesionale și productivitatea la locul de muncă dacă stai să te gândești puțin. Scaunele ergonomice oferă mai mult confort ceea ce îi ajută pe angajați să se concentreze mai mult pe sarcinile pe care le au de făcut și mai puțin pe felul cum se simt. Când te doare spatele, gâtul sau picioarele nu te poți concentra pe lucrurile pe care le ai de făcut, indiferent de cât ar fi ele de importante. Dar când te așezi în scaun și te simți ca și cum te-ai cufunda într-o îmbrățișare care îți preia toată greutatea corpului, nevoile fizice cad pe plan secund și te poți axa mai mult pe intelect.

#4 Mai puține accidente la locul de muncă

Știai că cele mai multe accidente de la locul de muncă în cazul birourilor se produc din cauza mobilierului neadecvat. Fie materialele din care acesta este confecționat sunt de slabă calitate și cedează, fie din cauza accesoriilor care nu funcționează corespunzător, în birourile de pretutindeni, an de an, se întâmplă o mulțime de accidente care ar putea fi evitate prin simpla alegere a unor piese de mobilier de o mai bună calitate.

#5 Mai mulți bani economisiți

Inițial, scaunele ergonomice profesionale sunt o investiție destul de costisitoare. Nu oricine își permite să investească în scaune ergonomice pentru un departament și cu atât mai puțin pentru toți angajații dintr-o firmă. Dar, pentru că sunt mult mai rezistente decât scaunele de birou obișnuite, dacă te gândești pe termen lung, scaunele ergonomice profesionale sunt mai ieftine deoarece nu va trebui să le înlocuiești probabil… niciodată.

#6 O imagine mai profesională

Pentru un om  de afaceri imaginea ar trebui să fie un aspect foarte important. Fără o imagine pozitivă atât în rândul angajaților și clienților, nu poate fi vorba de o afacere de succes. Este simplu de înțeles faptul că scaunele ergonomice pot îmbunătății radical imaginea unei companii în ochii angajaților săi, dar efectul acestora se răsfrânge de fapt și asupra clienților sau partenerilor. Dacă cei care cumpără bunurile sau serviciile tale sau partenerii tăi de afaceri îți calcă des pragul, atunci cu siguranță vor observa că mediul companiei de lucru al companiei tale este unul profesional prin definiție dacă investești în scaune ergonomice profesionale.

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...