500.000 de vizitatori in primele cinci zile de la deschiderea Palas Iasi

Deschiderea Palas Iasi a fost un eveniment deosebit pentru iasi si intreaga regiune a Moldovei, fiind inregistrat un trafic de peste 500.000 de persoane în primele cinci zile de funcţionare, conform cotidianului Buna Ziua Iasi.

Vârful a fost atins duminică, 3 iunie 2012, când mai bine de 130.000 de vizitatori au ales să-şi dedice timpul liber cumpărăturilor, distracţiei în grădina publică şi să participe la evenimentele de inaugurare.

În toate cele cinci zile, ansamblul Palas a fost luat cu asalt de clienţi curioşi să vadă primul „lifestyle center” din România, veniţi din toate judeţele învecinate şi o bună parte din Republica Moldova, dar şi din zone îndepărtate precum Timişoara, Argeş, Prahova, Cluj, Maramureş şi Bucureşti.

Peste 100.000 de vizitatori la Auchan

Primul hypermarket Auchan City din oraş a fost bine primit de ieşeni, care au găsit aici o gamă variată de produse la cele mai bune preţuri. În cele cinci zile, Auchan a înregistrat 140.000 de vizitatori.

Şi cafenelele şi restaurantele de pe Palas Shopping Street au atras un număr foarte mare de clienţi, care au savurat preparatele din meniu şi s-au delectat cu decorul Palas şi peisajul oferit de grădină. La fel de popular a fost şi food court-ul Palas, care a devenit neîncăpător.

Caruselul veneţian a fost una dintre principalele destinaţii de amuzament pentru cei mici, alături de spaţiile de joacă speciale din Palas Mall.

Sâmbătă seara, pe 2 iunie 2012, la momentul stabilirii recordului, circa 50.000 de persoane s-au aflat la Palas şi în faţa Palatului Culturii pentru a asista sau participa la spectacolul de lumină oferit de zecile de mii de lampioane înălţate pe cerul Iaşului.

În cele cinci zile de deschidere, pe scena Palas au urcat artişti precum Roger Sanchez, DJ Project&Adela, Andreea Bănică, Ştefan Bănică Jr., Alex Velea şi Connect-R.

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...