All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

duminică | 17 ianuarie | 2021
-5.9 C
București

50 de manageri de la eMAG vor studia la Yale School of Management

Compania a lansat de curând un nou program numit eMAG Executive Development, desfășurat de către Yale School of Management la care vor avea acces 50 de manageri din toată organizația.

Este vorba despre un program care se va desfășura în lunile august și septembrie prin sesiuni online, la finalul căruia absolvenții vor dobândi cunoștințe solide de analiză a deciziilor, strategie și finance.

În cursa pentru un loc din cele 50 puse la dispoziție de eMAG se pot înscrie managerii din cadrul companiei, iar în urma unui proces amplu vor fi selectați cei mai potriviți.  

În 2020, eMag va investi peste 3 milioane de lei în dezvoltarea angajaților

Pe 26 iunie, eMAG a lansat Leadership Habits, un program integral online, care se va derula timp de un an.

Programul urmărește dezvoltarea celor mai importante obiceiuri de People Management și este construit sub forma unui mix de inițiative livrate intern și extern, în care sunt implicați cei mai buni experți din piață în domenii precum dinamica echipelor, managementul schimbării, neuroștiință, comunicare și motivație.

Future 25 este un alt program intern dedicat tinerilor cu potențial de dezvoltare din eMAG.

În această vară vor fi selectați cei mai promițători 25 de tineri care vor fi implicați într-un program de doi ani în care își dezvoltă competențele necesare pentru a deveni cei mai buni experți și lideri din eMAG.

Cei 25 vor trece atât printr-o selecție de cursuri la Maastricht School of Management Romania, precum și printr-o selecție de inițiative interne menite să îi ajute să își dezvolte competențele de finanțe, strategie, analiză de business și inovație.

- PUBLICITATE -