50 de antreprenori pot beneficia de pachete de resurse și servicii prin Startarium

Startarium, platforma Impact Hub Bucharest și ING, dă startul celei de-a doua etape a programului de creștere și reinventare a afacerilor românești, RE:BUILD.

Cea de-a doua serie a programului oferă 50 de pachete subvenționate în valoare de peste 150.000 de euro și continuă seriile de consultanță și mentorat.

Startarium RE:BUILD a apărut din dorința de a susține, 100% gratuit, 150 de afaceri românești nu doar să supraviețuiască în noul context, ci și să se dezvolte sustenabil. 

RE:BUILD oferă sesiuni gratuite de consultanță și mentorat pentru încă 50 de antreprenori și continuă acum cu cea de-a treia intervenție-suport, RE:ECHIPAREA antreprenorilor cu resurse și servicii-cheie subvenționate de parteneri locali și internaționali.

Resurse în valoare de peste 150.000 euro oferite de Impact Hub si ING

Pachetele de resurse din programul de RE:ECHIPARE sunt oferite de Impact Hub și ING antreprenorilor din Startarium, cu sprijinul Google.

Cele 50 de pachete, în valoare totală de peste 150.000 de euro, sunt 100% subvenționate și sunt construite pornind de la 4 tipuri de nevoi:

  • HR – pentru antreprenorii care trebuie să își redefinească și organizeze echipele, cele 10 pachete HR disponibile conțin servicii de recrutare oferite de Jobful și instrumentul de team management Mirro;
  • Contabilitate – cele 20 de pachete au rolul de a ajuta antreprenorii să depășească obstacolele ce țin de facturare, management financiar și contabilitate. Parteneri: Keez & SmartBill;
  • Marketing – resursele oferite în cadrul celor 15 pachete de marketing disponibile vor contribui la o mai bună promovare, poziționare, comunicare și organizare a eforturilor de marketing a beneficiarilor. Parteneri: Planable, Google Ads, Neticle, Zitec;
  • E-commerce – pentru a susține dezvoltarea magazinelor online, Startarium oferă 5 pachete de resurse, în parteneriat cu Content Speed, SmartBill, Innoship, 2Performant.

În plus, cea mai buna aplicație va primi și un pachet BONUS – Pachetul MARKETING PLUS, constând în:

  • credite Google Ads în valoare de 5.000 EUR
  • 6 luni de abonament la servicii de digital advertising oferite de Zitec
  • 6 luni de abonament la Planable, instrumentul de social media management
  • 3 luni de abonament la Neticle, pentru servicii de monitorizare de presă și digital media

Cum te înscrii în program

Înscrierile pentru pachetele gratuite de resurse sunt deschise până pe 15 februarie, ora 11:00 dimineața și se realizează prin completarea unui formular.

Etapa de RE:ECHIPARE este dedicată antreprenorilor cu afaceri mai vechi de 1 an, care pot demonstra că afacerile lor erau pe un trend ascendent înainte de pandemie.

Înscrierile pentru cea de-a doua etapă de consultanță sunt deschise antreprenorilor cu afaceri înființate înainte de 1 ianuarie 2020, în creștere înainte de pandemie, inclusiv celor care aplică și pentru pachetele de resurse.

Startarium pune la dispoziție 50 de locuri, iar deadline-ul este 1 februarie 2021, ora 11:00.

- Publicitate -

Leroy Merlin a investit 2 milioane euro în relocarea magazinului din Electroputere Mall

Leroy Merlin a inaugurat noul magazin din Electroputere Mall Craiova, relocat în același centru comercial, pe o suprafață extinsă...

Al doilea magazin TEDi din Pitești s-a deschis în centrul comercial Supernova

Noul magazin TEDi Supernova Pitești se întinde pe o suprafață de 755 mp și comercializează articole de uz casnic,...