50.000 de oameni au vizitat Veranda Mall Obor în ziua deschiderii

Inaugurat în 27 octombrie, cel de-al zecelea mall din București a avut parte de un flux de vizitatori foarte ridicat, peste 50.000 de persoane.

Pentru a asigura calitatea căii de acces în Veranda Mall s-au instalat 3 uşi rotative Record furnizate de Aluterm Group. Astfel, în ziua deschiderii, peste 50.000 de persoane au intrat în clădire prin cele 3 uşi rotative cu 3 aripi, uşi create special pentru a suporta atât traficul intens dar şi pentru a permite accesul persoanelor cu dizabilităţi.

Veranda Mall este situat în zona Obor pe strada Ziduri Moşi şi a fost construit în locul fabricii de produse chimice şi mase plastice Prodplast.

Cel mai mare chiriaş al Veranda Mall este Carrefour, care, după ce a închiriat o mare parte din Park Lake s-a poziţionat strategic şi în acest nou centru comercial. Astfel, 11.000 de metri pătraţi sunt închiriaţi de Carrefour, reprezentând o treime din suprafaţa mall-ului.

Veranda Mall mai este ocupat şi de branduri recunoscute precum H&M cu o suprafaţă de 2.000 de metri pătraţi, Deichman cu 450 de metri pătraţi şi CCC cu 500 de metri pătraţi.

Cu o suprafaţă mai mică sunt prezente şi brandurile: Pimkie, Lora shoez, Le Cashmere Heritage, Pimkie, Pepco, DM, magazinul pentru animale Petmag, librăria Diverta şi farmacia Sensiblu.

Intrarea pietonilor în Veranda Mall Obor se face prin intermediul a 3 uşi rotative cu 3 aripi Record K31. Aceste uşi rotative au fost furnizate special de către Aluterm Group pentru a respecta cerinţele speciale ale constructorilor.

Uşile rotative au un diametru de 4000 de mm destinat trecerii unui număr de peste 3000 de oameni pe oră.

De asemenea, diametrul larg permite, împreună cu opţiunea de încetinire a uşii, trecerea persoanelor în scaun cu rotile sau a cărucioarelor.

Pentru a scădea costurile de climatizare şi a menţine o atmosferă placă în interiorul Veranda Mall, cele 3 uşi rotative au fost montate cu perdea de aer cald, perdea ce porneşte atunci că uşa se mişcă, acest sistem garantând climatizarea eficientă şi consumul scăzut de energie.

Cele 3 uşi rotative vin cu operator superior şi închidere de noapte pentru o siguranţă sporită.

Design-ul inedit al uşilor rotative cu 3 canaturi Record se contopeşte foarte uşor cu faţada clădirii şi oferă o senzaţie de spaţiu larg şi inedit.

- Publicitate -

De ce surfingul este potrivit pentru copii: o aventură sănătoasă și educativă

Surfingul este o activitate captivantă și plină de adrenalină care a câștigat popularitate în rândul copiilor și părinților deopotrivă....

Sfaturi pentru antreprenorii din industria beauty: cum să crești succesul salonului tău?

Felicitări pentru pasiunea și curajul pe care le-ai investit în salonul tău! Într-o piață competitivă ca a industriei beauty,...