5 to go vrea să deschidă o cafenea la fiecare două zile lucrătoare în 2024

După ce în anul 2023 a depășit borna de 500 de cafenele deschise în România 5 to go vrea să atingă în 2024 un total de 650 de locații și o cifră de afaceri de 50 milioane de euro, o creștere de 25% față de 2023.

Conform planificării actuale, din totalul cafenelor 5 to go noi, 50% vor fi în București, Brașov (30 cafenele) și Cluj-Napoca (15). În acest moment franciza acoperă 110 orașe cu cel puțin o cafenea deschisă

La nivel internațional, 5 to go urmărește extinderea pe piața din Slovacia, atingerea bornei de 10 cafenele în Ungaria și implementarea unui proiect pilot pe piața din Bulgaria.

CITEȘTE ȘI: Handsome Monk vrea să deschidă trei cafenele în franciză

În 2024, direcțiile de dezvoltare vizează îmbunătățirea mediei de bon, care va trece de 15 lei în lunile următoare, creșterea traficului în cafenele și dezvoltarea de produse private label dedicate segmentului de retail.

5 to go a luat naștere în 2015, fiind fondat de Radu Savopol și Lucian Bădilă. Este cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est, dar și cea mai accesată franciză din România.

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane metri pătrați

În prezent, România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane de metri pătrați, din care...

Kingfisher, proprietarul Brico Depot, deschide un hub tehnologic în Cluj-Napoca

Kingfisher, compania internațională de bricolaj care deține B&Q, Screwfix, Castorama și Brico Depot, deschide un hub tehnologic la Cluj-Napoca,...