5 to go va deschide mai multe locații Coffee Corner în hipermarketuri Carrefour

5 to go și Carrefour au încheiat un parteneriat prin care se vor deschide 11 locații Coffee Corner 5 to go și cafenele în zona de snacking a magazinelor Carrefour.

Trei dintre aceste locații au fost deschise la finalul anului trecut, iar alte cinci se află în curs de inaugurare, în patru orașe din țară.

Mai mult, produsele din gama 5 to go dedicate segmentului de retail sunt deja prezente la raft în hipermarketurile Carrefour. Printre acestea se numără și sortimentele ready to drink pe bază de cafea.

Sunt disponibile și alte produse precum capsulele compatibile Nespresso, cafeaua IBRIK, gama de siropuri de 250 ml cu diverse arome și 5 to go VIWA Vitamin Water.

Un studi recent, realizat de Reveal Marketing Research, arată că 83% dintre respondenți își doresc să găsească produsele 5 to go și în afara cafenelelor.

CITEȘTE ȘI: 100 de înscrieri ale unor produse românești în platforma 5 to go

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...