All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

marți | 1 decembrie | 2020
-1.1 C
București

5 to go lansează paharul Retro, de 650ml, cu trei shot-uri de cafea

5 to go a lansat un nou pahar, de 650 ml, cel mai mare din portofoliu. Campania de lansare poartă denumirea Retrogrand, pentru a sublinia caracteristicile colecției: stilul retro, regăsit în detaliile grafice, asocierea cu horoscopul, fiecare zodie fiind reprezentată pe pahare prin design și mesaje personalizate.

Noul pahar poate fi regăsit în meniu sub denumirea Retro și ia forma unei colecții speciale de 12 pahare, reprezentând cele 12 semne zodiacale. Fiind o ediție concept dedicată zodiilor, Neti Sandu este imaginea acestei campanii.

Grafica este realizată de o tânără artistă, Ana Mălăianu. Ea a transpus viziunea și conceptul într-un design cool, fresh și colorat, rezultatul fiind o colecție de pahare în spiritul reprezentativ 5 to go.

- PUBLICITATE -

Variantele de băuturi care vor putea fi servite în paharul Retro, la un preț de 15 lei sunt cafea cu triplu shot de espresso, ciocolată caldă și chai latte.

Tot în acest pahar, compania va lansa, până la sfârșitul anului, în rețea și cafeaua la filtru, la un preț ceva mai mic, de 10 lei.

- PUBLICITATE -