5 tipuri de jucători pe care îi vei intalni la cazino

Cazinoul este locul în care toată lumea se distrează. Adrenalina jocului, împreună cu șansele de a câștiga premii care pot schimba viața, îi fac pe jucători să își dea jos toate măștile și să își dezvăluie adevărata personalitate.

Astfel, dacă vei acorda puțină atenție jucătorilor, data viitoare când mergi într-un cazino, vei putea observa câteva tipuri distincte de personalități. În cazul în care nu poți ajunge la un cazino terestru, poți oricând să te distrezi online la Fortuna casino.

Pentru aceia dintre voi care nu au vizitat niciodată un cazino terestru mare, am pregătit un scurt ghid al principalelor tipuri de jucători. Ține cont de faptul că majoritatea jucătorilor sunt oameni obișnuiți, ca mine și ca tine, astfel încât observându-i, avem multe de învățat, informații pe care le putem utiliza în avantajul nostru.

1. Începătorul

Dacă nu ai mai fost niciodată la un cazino, s-ar putea să te regăsești în această categorie. Jucători noi se numără printre tipurile de personalitate cele mai frecvente în cazinouri, în special în orașele populare pentru jocurile de noroc. Începătorii joacă de obicei jocuri cu care nu sunt familiarizați sau despre care au o cantitate limitată de cunoștințe.

Acești jucători vor face greșeli clasice, indiferent de joc, și pot fi cu ușurință copleșiți de tentațiile și distracțiile din cazino. De obicei sunt timizi și se tem să nu abordeze oamenii într-un mod greșit, ceea ce îi face să pară că se simt incomod.

Unii începători sunt prea încăpățânați pentru a cere ajutor, în timp ce alții se sprijină pe dealer pentru informații despre regulile fiecărui joc. Noii jucători vor ieși fie din cazinou în una dintre cele două situații: fie cu aceeași sumă de bani cu care au intrat, fie fără niciun ban. Se pare că nu prea există situații intermediare.

Unii jucători mai experimentați ar putea trata acești novici cu dispreț, deoarece încetinesc ritmul jocului. Dar, în cea mai mare parte, noii jucători sunt bine primiți, mai ales dacă își recunosc naivitatea și cer ajutor.

2. Jucătorul care pariază sume mari  

Acest tip de jucător este de regulă tânăr, poate proaspăt absolvent al studiilor și are mai mulți bani decât a avut vreodată. S-ar putea să celebreze ceva, motiv pentru care se află într-un cazino. Oricare ar fi ocazia, acest tip de individ joacă rapid și relaxat.

În timp ce toți ceilalți de la masă joacă după reguli și în limita posibilităților lor, busterul de bancnote câștigă și pierde bani într-un ritm alarmant. Unii dintre acești jucători sunt confortabili cu pierderea unei sume impresionante de bani, în timp ce alții se așteaptă să-și recupereze rapid pierderea.

Dacă jucătorul știe că stilul său de joc este nesăbuit și totuși continuă să ia decizii prostești, acest lucru poate avea un impact negativ asupra restului mesei.

3. Jucătorul căruia nu-i tace gura

Să joci lângă un mare vorbăreț ar putea fie o binecuvântare sau un blestem. De obicei, vei găsi acest tip de jucător la masa craps sau la ruletă. Dacă îți atrage atenția o agitație puternică în cazino, cel mai probabil unul dintre acești jucători sărbătorește un mare câștig în așa manieră încât toată lumea din cazino să îl audă. Ocazional, jucătorul cu gura mare se va îndrepta spre masa de blackjack sau sala de poker, unde va fi întâmpinat cu reacții mixte.

Majoritatea jucătorilor de poker pe bani reali și a jucătorilor de blackjack preferă o abordare echilibrată a jocului, mai degrabă decât o atitudine puternică și agitată la masă. Cu toate acestea, unii jucători, în primul rând jucători mai tineri, se bucură de schimbarea de ritm pe care o oferă jucătorii mai guralivi.

Dacă te trezești țipând după mari victorii și pierderi, s-ar putea să te încadrezi în această categorie. Majoritatea jucătorilor de acest tip sunt extrovertiți care vor să includă întreaga masă în sărbătorirea victoriilor.  

4. Jucătorul obsedat de sloturi 

Sloturile sunt cel mai popular tip de joc din cazinouri. În momentul în care pășești într-un cazino terestru, veți fi față în față cu sute de mașini de sloturi. Și, cel mai adesea, vei întâlni zeci de jucători vrăjiți de rolele jocului. Acești oameni merg la cazinou, uneori conducând ore întregi, pentru a se bucura de plăcerea învârtirii rolelor.

Amatorii de sloturi pot fi de obicei găsiți cu o cartelă de jucător agățată de un șnur în jurul gâtului și o ceașcă de cafea în suportul pentru băuturi. Probabil că au câștigat un mare jackpot la un moment dat în carieră și încearcă să recucerească acel mare câștig.

5. Dealerul prietenos

Cel mai bun prieten al unui jucător nou este un dealer prietenos. Prima dată când joci la un cazino este posibil să te simți ca un animal hăituit de farurile unui automobil în timp ce cheltui banii la masa de blackjack. În cazul în care ai norocul să dau peste un dealer de treabă, șansele sunt mari ca acesta să-și dea seama rapid că ești începător și să se arate dispus să-ți explice pe îndelete regulile jocului.

Concluzie

Vei întâlni tot felul de oameni la cazinouri, deci este bine să te pregătești pentru orice. În ciuda tuturor tipurilor de jucători despre care am discutat pe această listă, majoritatea cazinourilor sunt populate cu jucători obișnuiți care doresc să se rupă de monotonia vieții de zi cu zi.

- Publicitate -

O bună parte din români folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal

Un procent de 40% dintre românii din mediul urban folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal, iar 28% la...

Dimitrie Pompeiu, zona de birouri cea mai căutată în primul trimestru din 2024

După primele 3 luni ale anului curent sectorul de birouri din București înregistrează o creștere în cea ce privește...