5 sfaturi pentru o manichiură perfectă acasă

Unghiile lungi și frumoase reprezintă un ideal pentru orice femeie care pune accent pe imaginea sa, drept urmare saloanele de manichiură nu duc niciodată lipsă de clienți. Cu toate acestea, onorarea programărilor la manichiură lună de lună poate deveni un efort din numeroase puncte de vedere, ceea ce impune nevoia găsirii unei alternative. Află de la specialiștii Creative Nails câteva secrete esențiale pentru o manichiură perfectă acasă și descoperă care sunt produsele de care ai nevoie: https://creative-nails.ro/categorie-produs/oja-semipermanenta!

Conturează-ți un kit profesional de manichiură

Înainte să începi orice demers de a-ți face unghiile singură, asigură-te că dispui de toate instrumentele de care ai nevoie. O singură ojă nu este suficientă în cazul în care îți dorești unghii ca la salon, pregătirea fiind una dintre cele mai importante etape. Asta înseamnă că ai nevoie de o trusă completă de ustensile, de la pile, pushere și forfecuțe, la pensule, lampă și freză. Pe toate le găsești într-o varietate de forme și modele la Creative Nails.

Alege produse calitative ușor de folosit

Opțiunile de produse pentru unghii sunt foarte variate, ceea ce înseamnă că trebuie să știi cu exactitate ce îți dorești în momentul în care faci achizițiile. Deși gelul este varianta cu care poți realiza construcții impresionante, este dificil de utilizat, mai ales la început, ceea ce înseamnă că mai bine te orientezi către ojele semipermanente. Acestea îmbină facilitatea de aplicare și efectul natural dat de o ojă normală cu rezistența și durabilitatea gelului, în timp ce procesul folosire este mult mai rapid și ușor. Nu uita nici de base și top coat, produse care îți oferă mai multă aderență, rezistență și un finisaj impecabil. La Creative Nails găsești o varietate de opțiuni, de la branduri de top, dintre care se alegi în funcție de nevoile și așteptările tale.

Urmărește tutoriale video

Acum că ai toate elementele necesare pentru a începe să creezi manichiuri spectaculoase, mai rămâne doar să afli pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a te asigura că faci totul ca la carte. Fie că alegi să urmărești un tutorial pe YouTube sau te înscrii la un curs de bază, asigură-te că stăpânești foarte bine teoria înainte să începi să practici, pentru a evita rezultatele nesatisfăcătoare.

Pune în practică pașii de lucru conform indicațiilor

Pentru a-ți fi mai ușor, cel puțin la primele încercări, poți încerca să îți faci unghiile în același timp cu „profesorul” pe care ți l-ai ales. Pregătește corespunzător unghia, stilizează cuticula și aplică soluțiile de preparare a patului unghial, fie un bonder acid, un degresant sau un base coat 3 in 1 pentru a avea o suprafață propice lucrării pe care urmează să o realizezi. În acest punct poți începe să aplici oja semipermanenta acasa, conform instrucțiunilor, în straturi subțiri, pe care le polimerizezi suficient pentru a usca uniform produsul. După ce ai ajuns la intensitatea dorită a nuanței, poți finisa totul cu un top coat lucios sau mat care te ajută să maschezi orice mică greșeală și să obții o rezistență sporită.

Testează cât mai mult pentru a-ți găsi stilul de lucru

Practica face lucrurile perfecte și de aceea, chiar dacă nu ți-a ieșit manichiura din prima așa cum te așteptai, mai încearcă până ajungi să stăpânești tehnica. În scurt timp vei învăța ce și cum să faci, dar și ce greșeli să eviți, în așa fel încât manichiura ta să fie aproape la fel de frumoasă ca cea realizată în salon.

Nimic nu se compară cu o manichiură realizată în salon, însă cu mult exercițiu și produsele potrivite de la Creative Nails te poți apropia de un rezultat similar!

- Publicitate -

România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane metri pătrați

În prezent, România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane de metri pătrați, din care...

Kingfisher, proprietarul Brico Depot, deschide un hub tehnologic în Cluj-Napoca

Kingfisher, compania internațională de bricolaj care deține B&Q, Screwfix, Castorama și Brico Depot, deschide un hub tehnologic la Cluj-Napoca,...