5 sfaturi pentru amenajarea unei băi de mici dimensiuni

V-ați săturat să vizionați sute de cabine de duș în speranța că o veți găsi pe cea potrivită pentru baia dvs? Ne-am gândit să vă oferim un mic ghid care să vă ajute în acest demers. Deci, de unde începeți când cumpărați o cabină de duș?

Măsurătorile

Măsurarea spațiului din baie și a celui destinat cabinei de duș sunt cele mai importante etape înainte de cumpărături. Dacă vei lua măsurile greșit, veți avea mari probleme când veți încerca să montați cabina și veți constata că aceasta nu se potrivește în baia dvs. În general, amenajarea unei băi mici este mai dificilă decât a unei băi mai mari.

Folosiți o ruletă pentru a obține dimensiunile spațiului dvs. Veți avea nevoie de înălțimea, lățimea și adâncimea (de preferință în mm). Dimensiunile băii vor da tonul alegerii tipului de cabină de duș potrivită: culisantă, batantă sau cu panou fix.

Sfat: dacă aveți o cabină de duș veche și doriți să o înlocuiți, luați dimensiunile tăvii de duș / cădiței existente pentru a vedea de ce aveți nevoie.

Stabiliți un buget

Înainte de a arunca o privire la toate varietățile de cabine de duș aflate pe piață, stabiliți-vă bugetul. Acest lucru vă va ajuta să economisiți timp și să vă limitați căutarea.

Comercianții online de cabine de duș au opțiuni de filtrare a prețurilor pe site-urile lor web, ceea ce va face simplă căutarea printre numeroasele opțiuni.

Acest lucru vă va ajuta să vă concentrați asupra achiziționării de cabine pe care vi le puteți permite. Veți constata că fiecare opțiune din gama dvs. de preț prezintă caracteristici suficiente pentru a vă mulțumi.

Ce influențează costul unei cabine de duș?

Indiferent dacă doriți să vă încadrați într-un buget mic sau aveți la dispoziție o sumă considerabilă de bani, cu siguranță veți găsi cabina de duș potrivită pentru baia dvs. Iată o listă de factori care influențează de obicei prețul unei cabine de duș.

Grosimea sticlei – puteți alege dintr-o mare varietate de dimensiuni când vine vorba de sticla din care este confecționată cabina de duș. Grosimea standard a sticlei poate fi 4mm, 5mm, 6mm, 8mm sau 10mm. Durabilitatea și prețul cresc pe măsură ce sticla este mai groasă. Un pret ceva mai mare au si cabinele de dus realizate din sticla cu tratament anti-calcar.

Forma și dimensiunea cabinei – cu cât cabina este mai mare sau cu o forma atipica, cu atât influențează și costul acesteia. O dimensiune personalizată va crește costul, deoarece este posibil ca un specialist să construiască această dimensiune de duș special pentru dvs.

Stilul cabinei – designul cabinei pe care o alegeți nu ar trebui să influențeze prea mult prețul. Majoritatea stilurilor încep de la un preț rezonabil și cresc în funcție de dimensiunea și materialul cabinei.

Marca și proveniența – în funcție de marca de cabină de duș pe care o alegeți, costul poate diferi.

Feronerie și accesorii – existența unor accesorii suplimentare la cabina de duș, va modifica în mod evident costul. Trebuie să luați în calcul că odată ce cabina de duș prezintă mai multe, cu atât experiența din duș va fi mai specială. De asemenea, calitatea feroneriei și a materiei prime din care aceasta este realizată va face diferența de preț între diferite cabine de duș. Recomandăm feronerie din aluminiu și oțel inox, rezistentă la umezeală, la utilizări multiple, la coroziune sau temperaturi înalte.

- Publicitate -

Veniturile din mineritul Bitcoin, vârf de 107 milioane de dolari într-o zi

Veniturile zilnice din mineritul Bitcoin au atins un maxim istoric de 107,7 milioane de dolari în ziua înjumătățirii recompenselor,...

Principalii dezvoltatori imobiliari au început să-și consolideze portofoliile de terenuri

Principalii dezvoltatori imobiliari din România au început să-și consolideze portofoliile de terenuri, iar 2024 se anunță un an foarte...