5 idei de cadouri originale pentru bărbatul din viața ta

Alegerea cadoului potrivit pentru persoana iubită poate să îți dea bătăi de cap, mai ales dacă sunteți de ceva timp împreună sau căsătoriți și ați avut parte de o mulțime de aniversări.

Deși poate cunoști deja totul despre el, îi știi pasiunile și interesele și ești la curent cu ce nu îi place, tot te simți blocată în fața ideii de a-i cumpăra un cadou care să fie cu adevărat special și care să îl încânte peste măsură.

Dacă simți că ai epuizat deja toate ideile cu care credeai că l-ai putea impresiona, îți propunem o listă de 5 cadouri originale pentru bărbatul iubit: 

Bijuterii unice 

Când vine vorba despre bijuterii, bărbații sunt mai pretențioși decât doamnele. Aceștia au, de cele mai multe ori, o idee clară despre ce anume își doresc. Însă, niște bijuterii din aur alb pentru bărbați, prețioase, cu modele atemporale sunt întotdeauna o idee bună.

O brățară bărbătească, echilibrată, realizată în combinații de diverse materiale, de la aur, piele și poliester nautic îi poate completa orice tip de ținută, indiferent dacă acesta preferă un stil elegant sau, dimpotrivă, unul mai lejer și sportiv.

Brățările cu piele tortuga sunt masculine și extrem de versatile, putând fi purtate la o mulțime de ținute, de la smart casual la sport. În plus, multe modele sunt îmbogățite cu detalii din aur, ce le oferă o prețiozitate și un rafinament aparte.

Accesorii utile 

Accesoriile sunt cele ce schimbă drastic orice ținută. Dacă știi că ține la detaliile de calitate, o variantă ar putea fi o pereche de butoni pe care să îi poarte la costumul preferat. De asemenea, poți opta pentru o curea de piele de calitate, un portofel în care să își țină documentele și banii. Acestea nu numai că sunt utile, dar pot desăvârși o ținută. 

Masterclass sau cursuri de perfecționare 

În eventualitatea în care sunteți împreună de ceva timp, știi care este meseria lui și dacă vrea să se dezvolte în domeniul respectiv și pe viitor. În cazul în care soțul sau iubitul tău pune foarte mult accent pe carieră și dezvoltarea personală, atunci un curs pe care și-l dorea de mult timp sau un masterclass poate fi soluția salvatoare.

Dacă trece printr-un impas din punct de vedere profesional, poți afla spre ce anume ar dori să facă schimbările și îi poți cumpăra un curs de reconversie profesională. Indiferent de situație, acesta va aprecia implicarea ta și se va bucura că îl susții în viața profesională.

Bilete la meci 

Este tipul sportiv și este la curent cu orice meci? Minunat. Atunci ai siguranța că o vizită pe stadion îl va bucura maxim. Îl poți însoți și tu sau poți vorbi cu prietenii să aibă parte de această experiență împreună. Ce poate fi mai minunat decât o soție sau iubită care se gândește la pasiunile partenerului de viață? 

O vacanță în doi 

Dacă iubitul tău este pasionat de călătorii atunci este momentul să vă bucurați împreună de o escapadă romantică. Află ce destinații are pe listă și cumpără bilete. Cu cât te organizezi mai din timp, cu atât îți cresc șansele de a găsi bilete de avion și cazări la super reduceri.

Poți face un itinerariu în care să bifați restaurante cu mâncare apetisantă și poate chiar niște spectacole.

Sentimentele față de cineva drag pot fi arătate în multe feluri. Poți scrie o felicitare specială, îi poți cumpăra un cadou excepțional pe care și-l dorea de ceva timp dar nu își permitea, poți alege un vin de colecție sau o experiență gastronomică dacă știi că este gurmand și apreciază o mâncare rafinată.

Cel mai important este ca acest dar să fie oferit din suflet și să se regăsească pe lista de dorințe dar, mai mult, să fie potrivit și pentru stadiul relației în care vă aflați.  

- Publicitate -

O bună parte din români folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal

Un procent de 40% dintre românii din mediul urban folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal, iar 28% la...

Dimitrie Pompeiu, zona de birouri cea mai căutată în primul trimestru din 2024

După primele 3 luni ale anului curent sectorul de birouri din București înregistrează o creștere în cea ce privește...