5 atracții care îi vor convinge pe clienți să vină la pensiunea ta

Din momentul în care ți-au trecut pragul și până în momentul în care fac checkoutul, clienții trebuie să se simtă excelent în pensiunea ta. Pentru a face o impresie memorabilă, pe lângă facilitățile clasice trebuie să oferi o experiență completă folosind diverse tipuri de atracții.

În acest articol ți-am pregătit o listă de activități pe care le poți pune la dispoziția oaspeților.

  1. Închiriază ATV-uri

Dacă ai o pensiune într-o zonă montană, poți organiza plimbări cu ATV-ul, deoarece sunt mulți pasionați de sporturi extreme care vin la munte pentru a se plimba pe trasee accidentate cu ATV-ul. Desigur, este și o modalitate de a face mai mult profit, deoarece costul unor astfel de activități este destul de ridicat în funcție de vehiculul ales. Este foarte important să te asiguri că persoana care închiriază are permis sau că poți pune la dispoziția clienților o persoană desemnată care să facă aceste plimbări împreună cu ei.

  1. Spa și wellness

Pe lângă pasionații de adrenalină, sunt și turiști care preferă relaxarea și liniștea. Astfel, amenajarea unei zone Spa îți va aduce un plus față de competiție, deoarece oferi mai multe facilități. Un jacuzzi, un ciubăr, o piscină sau o zonă unde se fac masaje corporale le va aduce oaspeților relaxarea de care au nevoie. Conform Healthline, statul în apă fierbinte relaxează mușchii, îmbunătățește somnul și ajută la arderea caloriilor. Poți specifica beneficiile atunci când îți promovezi serviciile oferite în locație.

  1. Degustări de vinuri și mâncare tradițională

Dacă pensiunea este situată într-o zonă unde încă se păstrează tradițiile, cu siguranță ai un atu, deoarece poți atrage clienții prin organizarea unor degustări de vinuri și mâncare tradițională la care pot participa numai oaspeții.

  1. Muzică live

Colaborează cu artiști locali și oferă oaspeților un spectacol cu muzică live în timpul cinei. Îl vor aprecia cu siguranță și, cel mai probabil, vor petrece mai mult timp la masă pentru a se bucura de atmosferă. Este o modalitate excelentă de a crea momente memorabile și de a oferi o experiență autentică.

  1. Spații verzi de relaxare

În special în sezonul cald, o grădină sau o terasă amenajată cu flori și diverși arbori va înfrumuseța, cu siguranță, orice pensiune. Poți posta imaginile pe site-ul tău pentru a convinge mai mulți clienți să rezerve o cameră la pensiunea ta. De asemenea, le poți oferi clienților posibilitatea de a lua masa în astfel de spații pentru a avea parte de un sejur de neuitat.

- Publicitate -

LPP a deschis al doilea depozit din România, dedicat vânzărilor online

Unitatea de 40.000 mp din România este al doilea centru de fulfillment gestionat de grupul polonez LPP în țara...

Al doilea Annabella Retail Park se deschide pe 1 august, la Râmnicu Vâlcea

Al doilea strip-mall Annabella Retail Park se va deschide pe 1 august la Râmnicu Vâlcea. Acesta are o suprafață...