4F deschide primele magazine din România

4F, un brand de haine și accesorii sportive din Polonia, se lansează pe piața din România prin deschiderea a trei magazine în București.

Brand-ul își extinde în mod continuu rețeaua, ca urmare a planului de afaceri actual ce își propune să cucerească estul și sudul Europei cu noi magazine în Republica Cehă, Letonia, Slovacia și România.

Primele 3 magazine din țara noastră își vor deschide porțile în septembrie și vor fi localizate în Promenada și Park Lake (16 septembrie), Mega Mall (23 septembrie). 4F este prezent în 27 de țări și deține în Polonia aproximativ 200 de magazine monobrand.

„4F este brand-ul polonez de top ce oferă îmbrăcăminte și accesorii sport de calitate. De-a lungul timpului, am demonstrat cu succes consumatorilor polonezi că suntem un brand competitiv în ceea ce privește calitatea produselor și design-ul acestora, creând produse pentru sportivii profesioniști, amatori sau doar pasionați de exerciții fizice. Suntem în mod constant în creștere prin îmbunătățirea gamei noastre și pregătirea noilor modele, iar intrarea pe piața din România este un pas important în extinderea noastră.”, declară Igor Klaja, CEO și proprietar al OTCF, companie deținătoare a 4F și Outhorn, branduri de îmbrăcăminte sport precum și a magazinlor multibrand 4Faces .

Semnătura 4F este reprezentată de o combinație între produse de calitate, tehnologie, materiale moderne și design la modă, promovând un stil de viață activ și motivându-i pe oameni să își depășească obstacolele. Pentru mai mult de 12 ani, 4F a sprijinit în mod constant sportivii profesioniști, precum și amatori ce practică o varietate de sporturi.

Pe lângă parteneriatul cu federațiile sportive naționale, cum ar fi cele de biatlon, patinaj viteză și atletism, 4F a sponsorizat echipa olimpică poloneză, realizând colecții dedicate Jocurilor Olimpice începând cu cele din Vancouver, în 2010. În timpul Jocurilor Olimpice de la Rio 2016, 4F a fost furnizorul oficial de echipamente pentru echipele naționale ale Letoniei și Serbiei.

4F deține o echipă puternică de creație ce proiectează în totalitate produsele, pornind de la conceptul inițial, selectând cele mai recente tehnologii, asigurând un finisaj de calitate și culori la modă și terminând cu un design-ul final, atât funcțional, cât și în tendințe.

MONEY BUZZ ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...