44 de școli și licee din țară vor avea acces gratuit la platforma Adservio

44 de școli din mediul rural vor avea acces gratuit, timp de un an, la platforma de management educațional Adservio, cu suportul BCR.

Astfel, 16.250 de elevi și 1.500 de profesori vor putea să-și gestioneze mai ușor procesul de învățare, prin intermediul digitalizării.

Aceștia vor beneficia de acces la platforma Adservio timp de un an de zile, traininguri de utilizare a platformei și ateliere de educație financiară pentru profesori, elevi și părinți.

Cu ajutorul platformei Adservio, elevii vor beneficia de lecții digitalizate, o bibliotecă online și feedback personalizat.

De asemenea, aceștia vor putea trimite profesorilor temele și proiectele direct din platformă.

Mai mult, profesorii vor dedica mai mult timp educației elevilor, evitând astfel birocrația prin automatizarea sarcinilor administrative.

Și părinții vor avea acces la o comunicare discretă cu aceștia, având posibilitatea să fie mereu la curent cu situația școlară a elevilor.

Un studiu recent, realizat de World Vision, arată că 52% dintre elevi și-ar dori ca lecțiile de la școală să fie mai interactive, iar 32% dintre aceștia vor acces la tehnologie și digitalizare.

- Publicitate -

Netflix domină piața de streaming locală. Cum se clasează competitorii

Românii iubesc Netflix, platforma americană de streaming fiind lider după numărul de abonați în țara noastră, cu o cotă...

Aproape 1 milion de persoane cu dizabilități erau înregistrate la finalul anului 2023

La finalul anului 2023 a fost înregistrat un număr de 923.578 persoane, dintre care 98,28% (907.715 persoane) care se...