400 de posturi disponibile în restaurantele KFC din întreaga țară

Veniturile încep de la 2.400 lei net pentru Crew Member. Un Manager va câștiga 3.500 lei net, iar veniturile unui director de restaurant pornesc de la 4.740 lei net

KFC oferă 400 de oportunități de angajare în restaurantele din București și provincie, pentru diferite funcții.

Se caută lucrători bucătărie, casieri, curieri, manageri, precum și angajați în cadrul serviciului propriu de livrare – KFC Delivery.

KFC oferă program flexibil și venituri începând de la 2.400 lei net pentru Crew Member, din luna a treia de colaborare. Un Manager va câștiga 3.500 lei net, iar veniturile unui director de restaurant pornesc de la 4.740 lei net.

Sumele includ salariul, tichetele de masă și bonusurile acordate în funcție de performanțe, conform criteriilor definite.

La angajare, oferta presupune salariul de încadrare cu posibilitatea de majorare după 2 luni de activitate, 1 an și 2 ani, tichete de masă și alte beneficii, precum prime de sărbători sau bonusuri interne.

Cei care își doresc să facă parte din echipa KFC România pot opta pentru un program de lucru de 12 ore, 8 ore, 6 ore sau 4 ore.

Experiența de lucru anterioară nu este necesară, compania asigurând un program de instruire care îi ajută pe cei recent intrați în echipă să se integreze și să își înțeleagă atribuțiile.

În prezent, KFC deține în portofoliul local 88 de restaurante și are peste 3.600 de angajați, pe diferite poziții. Fiecare unitate performează cu echipe de aproximativ 35 până la 60 de angajați, în funcție de tipul de restaurant.

- publicitate -

trebuie să citești