All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

luni | 30 noiembrie | 2020
1.8 C
București

400 de locuri de muncă la KFC, în mai multe orașe din țară

KFC angajează peste 400 de persoane, în mai multe orașe din țară. În cadrul echipelor din restaurante sunt disponibile locuri de muncă pe diferite funcții: lucrător bucătărie, bucătar, casier.

Acestea se află în București, dar și în orașe precum Sibiu, Constanța, Timișoara, Cluj, Brașov, Ploiești, Târgoviște, Oradea și Arad.

Compania are disponibile 32 de posturi și la KFC Delivery, pentru poziția de curier în București. Mai mult, până la finalul anului sunt planificate noi deschideri de restaurante la nivel național, care urmează să creeze încă 80 de noi locuri de muncă.

În acest moment, KFC deține în portofoliu 83 de restaurante pe întreg teritoriul României și are peste 3.000 de angajați, pe diferite poziții.

- PUBLICITATE -

Fiecare unitate funcționează cu echipe de aproximativ 35 până la 60 de angajați, în funcție de tipul de restaurant: food court, Drive-Thru sau stradal.

Venituri brute de până la 3.400 lei pentru Crew Member

Cei care își doresc să facă parte din echipa KFC România pot opta pentru un program de lucru de 12 ore, 8 ore, 6 ore sau 4 ore, în funcție de nevoile personale și profesionale ale fiecăruia.

La angajare, oferta presupune salariul de încadrare cu posibilitatea de majorare după 6 luni, 1 an și 2 ani, tichete de masă și alte beneficii, precum prime de sărbători sau bonusuri interne.

În cazul unui Crew Member, de exemplu, veniturile brute pot ajunge până la suma de 3.400 lei raportat la un program full time, de 8h.

- PUBLICITATE -