40% din comenzile Foodpanda au fost plasate în timpul meciurilor de fotbal

În ultimele trei săptămâni, peste 40% din totalul comenzilor înregistrate pe Foodpanda au fost plasate în intervalele orare ale transmisiunilor meciurilor de fotbal de la Euro 2020.

În topul celor mai comandate preparate culinare de către clienți au fost cele din categoria fast-food și pizza, urmate de preparate din bucătăria europeană, internațională, dar și românească.

Cea mai mare comandă de mâncare a fost plasată la un restaurant din București, în valoare de 830 lei și a inclus burgeri, paste și alte tipuri de preparate.

În ceea ce privește produsele din oferta retailerilor parteneri Foodpanda, cele mai comandate produse s-au aflat apa, berea, produse de tutungerie, dar și gustări complementare.

În topul orașelor care au generat cele mai multe comenzi în timpul orelor de difuzare a meciurilor au fost: București, Cluj-Napoca, urmate de Galați, Târgu Mureș și Oradea.

De asemenea, cel mai aglomerat interval de livrare a comenzilor a fost cel cuprins între orele 19:00 – 20:00, românii preferând să comande mâncare și produse acasă.

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...