40% din apartamentele Class Park Târgoviște, cumpărate de români din diaspora

Class Park Târgoviște a luat în considerare creșterea constantă a românilor care optează să munească în afara țării și a conceput produse speciale pentru această nișă.

„Din estimările noastre un procent important din populația orașului Targoviste, dar și împrejurimi muncește în afara României. Pentru aceștia am gândit un produs investițional,  apartamente în complexul Class Park ce pot fi achiziționate printr-un program de rate la dezvoltator cu un avans minim de 20% și rate pe o perioadă maximă de trei ani”, explică Răzvan Luca, CEO Class Park.

Majoritatea clienților care cumpără prin acest program provin din țări precum Anglia , Italia sau Spania și au medie de vârstă de 30 de ani. „Acești clienți apreciează conceptul occidental de condominium după care a fost dezvoltat Class Park: apartamente în blocuri moderne, înconjurate de spații verzi și parcuri, securitate și numeroase facilități. Ei cumpără apartamente premium cu două sau trei camere, fie în scop investițional, fie pentru uz propriu, pentru a locui la standarde occidentale”,  mai spune Răzvan Luca.

Parte din campania de marketing prin care se adreseaza comunitatii din disaspora, Class Park a semnat un parteneriat cu trupa Vunk si au refăcut clipul celebrei melodii ”Vreau o țară ca afară” în ”Vreau o casă ca afară” – https://vimeo.com/287023243

Complexul rezidențial Class Park a fost dezvoltat pe parcursul ultimilor 10 ani cu un buget de 10,5 milioane de EUR. La finalizare, estimată pentru 2021, ansamblul va avea un total de 15 blocuri și 7 case, investiția totală urmând să ajungă la 20 de milioane de EUR pentru toate unitățile rezidențiale, parcări, infrastructură și facilitățile din complex: locuri de joacă, spații verzi și de relaxare, parcuri de fitness, bibliotecă în aer liber și zonă de grătar.  

- Publicitate -

Piața hotelieră din București a continuat să recupereze scăderile din pandemie

Rata de ocupare a hotelurilor din București a crescut anul trecut la 66% comparativ cu 61% în 2022, însă...

București vs Ilfov. Cum a evoluat piața imobiliară din cele două zone

Tranzacțiile rezidențiale din județul Ilfov au crescut cu 6% în 2023, comparativ cu anul precedent, în vreme ce, în...