All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

miercuri | 28 octombrie | 2020

40 de ani de la lansarea blatului PAN de la Pizza Hut

Anii 1980 au marcat debutul a numeroase trenduri culinare și produse, inclusiv rețeta originală a blatului PAN de la Pizza Hut. Pizza pe blat Pan continuă să fie și astăzi, la 40 de ani de la lansarea la nivel internațional, cel mai îndrăgit produs din meniul clasic al brandului.

Pe plan local, de la deschiderea primului restaurant, în anul 1994, și până în prezent, PAN rămâne cel mai vândut blat de pizza, reprezentând peste 17% din vânzările totale ale categoriei sale.

Pe plan local, pentru a celebra acest moment, clienții brandului au la dispoziție două oferte special dezvoltate în acest sens:

  • În cadrul restaurantelor (Dine-in): legendarul blat Pan începe de la 10,90 lei pentru pizza mică, 20,90 lei pentru cea medie și 30,90 lei pentru pizza mare;
  • La Pizza Hut Delivery este disponibilă o ofertă specială prin care la două pizza medii pe blat Pan, una este gratuită.

La nivel internațional, toată luna octombrie, Pizza Hut celebrează „Luna Mondială a Pizzei”.

- PUBLICITATE -

Brandul Pizza Hut, creat în anul 1958 de frații Frank și Dan Carney, în Kansas, SUA, deține locații în peste 100 de țări și este lanțul de restaurante cu numărul 1 în categoria sa, la nivel internațional.

- PUBLICITATE -