40.000 de clienţi au utilizat serviciul Bolt Market în primul an de activitate

Trending

Bolt Market încheie primul an de activitate în România cu peste 40.000 de clienţi care au folosit serviciul şi acoperire în Bucureşti şi Cluj-Napoca.

Bolt Market oferă o gamă de peste 3000 produse, de la fructe, legume, produse de panificaţie şi lactate la articole de gospodărie, produse pentru animale şi chiar jucării. Serviciul este disponibil în aplicaţia Bolt Food.

Serviciul a lansat recent și categoria Save Food & Save Money, care include discount-uri de până la 40% pentru clienţii recurenţi, la alimentele aflate aproape de limita perioadei de valabilitate.

În lunile următoare, Bolt Market va testa un nou serviciu de livrare mai flexibil, va extinde gama de produse, precum şi structura microdepozitelor.

Bolt este prezent în România cu serviciile de transport la cerere, de închiriere de trotinete electrice, de livrare de mâncare (Bolt Food), livrare de produse alimentare și nealimentare (Bolt Market) și cu divizia de software development.

CITEȘTE ȘI: Bolt lansează serviciile de transport la cerere și în Brăila

- Publicitate -

Ultimele

Investițiile în startup-urile românești au depășit 100 milioane de euro

Startup-urile românești au atras investiții în valoare totală de 101.7 milioane de euro în 2022. România este a cincea...

Trebuie să citești