40.000 de clienţi au utilizat serviciul Bolt Market în primul an de activitate

Bolt Market încheie primul an de activitate în România cu peste 40.000 de clienţi care au folosit serviciul şi acoperire în Bucureşti şi Cluj-Napoca.

Bolt Market oferă o gamă de peste 3000 produse, de la fructe, legume, produse de panificaţie şi lactate la articole de gospodărie, produse pentru animale şi chiar jucării. Serviciul este disponibil în aplicaţia Bolt Food.

Serviciul a lansat recent și categoria Save Food & Save Money, care include discount-uri de până la 40% pentru clienţii recurenţi, la alimentele aflate aproape de limita perioadei de valabilitate.

În lunile următoare, Bolt Market va testa un nou serviciu de livrare mai flexibil, va extinde gama de produse, precum şi structura microdepozitelor.

Bolt este prezent în România cu serviciile de transport la cerere, de închiriere de trotinete electrice, de livrare de mâncare (Bolt Food), livrare de produse alimentare și nealimentare (Bolt Market) și cu divizia de software development.

CITEȘTE ȘI: Bolt lansează serviciile de transport la cerere și în Brăila

- Publicitate -

Flanco va construi primele magazine greenfield la Botoșani și Brașov

Primele magazine greenfield (construite de la zero) ale Flanco vor fi la Brașov și Botoșani, în acest sens retailerul...

American software company TaxDome enters the Romanian market

With a strong presence in the United States and a international footprint, TaxDome brings its platform to serve the...