4 motive pentru a închiria o cabană și avantajele sale

Ce face ca vacanța la cabană să fie atât de unică? Un sejur de succes la schi nu depinde doar de vreme, ci și  de calitatea cazării! Iată principalele motive pentru alegerea unei cabane de închiriat sau a unei case de vacanță pentru un sejur cu alții.

Autenticitate

Găsești astfel o notă unică cu care te poți identifica: confortabil, contemporan, colorat, feng shui. Închirierea permite acest panou. Simbolul culturii alpine, cabana aduce o schimbare reală de peisaj și o atmosferă caldă. Farmecul montan prin excelență.

Intimitate

Stai într-un halat de baie toată ziua în camera de zi, folosești jacuzzi-ul sau piscina la momentul dorit; te bucuri de mese nesfârșite; gătești mâncăruri bune sau folosești serviciile unui bucătar sau furnizor privat; pui copiii în pat și continui seara. Ai spațiul personal pentru a te simți ca acasă în timp ce stai cu cei dragi sub același acoperiș. Decizi atmosfera pe care vrei să o ai (mai degrabă calmă sau festivă în funcție de locație).

Activități variate

Piscină încălzită, jacuzzi, saună, hamac, sală de masaj… Cabana are grijă de tine și avantajul aici este din nou intimitatea cu cei dragi și faptul că poți face baie în orice moment al zilei.

Un mic exercițiu este potrivit și pentru cei care vor să se mențină în formă cu  sălile de fitness! În timp ce unii se antrenează, alții se pot relaxa în fața unui film într-o sală de cinema care nu este mai prejos de teatrele aglomerate și ale cinematografele multiplex!

Cei mici vor fi bucuroși să se bucure de jocurile și jucăriile din cabanele de familie!

O cabană este întotdeauna interesantă din punct de vedere financiar, deoarece este închiriată în general mai multor persoane! Mai multe dormitoare, mai multe băi, camere mari în care îți poți întâlni prietenii sau familia în jurul unei mese conviviale cu un șemineu cald.

Iată avantajele închirierii unei cabane:

  • Mai puțin costisitoare dacă sunteți mulți

Dacă pleci în vacanță cu familia, prietenii sau într-un grup, problema cazării este o preocupare majoră, mai ales în ceea ce privește costurile. Cu toate acestea, închirierea unei cabane se dovedește a fi o soluție pentru a economisi cheltuielile. Prețurile de închiriere ale unui tip de cabană sunt, în general, și mult sub cele oferite de alte închirieri de vacanță. Și chiar dacă este o diferență de câteva zeci de euro, tot merită.

  • Mai confortabil și autentic pentru un sejur

Tendința actuală în vacanțe este de a închiria o cabană. Motivul este că serviciile sunt mai conforme cu prețurile. Mai mult, unele cabane sunt dotate cu un jacuzzi, o saună, o bucătărie în plan deschis cu plus de ustensile pentru a putea pregăti mesele, un lounge confortabil, un balcon cu vedere la peisaj, TV prin cablu, o grădină frumoasă cu o peluză unde copiii se pot distra etc.

- publicitate -

trebuie să citești