4 investiții majore pe care le poți face cu ajutorul creditelor nebancare pentru agricultură

Ai o afacere în sectorul agricol, sub forma unui S.R.L., S.A., P.F.A, I.I sau I.F? Ai nevoie de fonduri suplimentare pentru dezvoltarea acesteia, pe termen lung? Atunci trebuie să afli că acum poți solicita și obține credite nebancare pentru agricultură de la Mikro Kapital

Principalele avantaje ale acestei forme de finanțare  sunt reprezentate de avansul zero și de graficul flexibil de rambursare de care poți beneficia. În plus, ai la dispoziție o gamă largă de investiții pe care le poți efectua cu ajutorul creditelor nebancare de acest tip. 

Iată care sunt cele mai importante dintre acestea și beneficiile pe care le oferă.

Credite nebancare pentru achiziția utilajelor agricole

Atunci când ai în plan dezvoltarea afacerii tale din agricultură, achiziția utilajelor agricole necesare se află pe primul loc în topul investițiilor pe care trebuie să le faci. 

  • Poți opta pentru utilaje agricole noi sau second-hand, care să îți permită să folosești în manieră eficientă resursele de care dispui. 
  • În plus, atunci când ai la dispoziție mai multe utilaje, vei spori cantitatea de produse obținute și vei putea acoperi comenzi mai mari din partea clienților.
  • Mai mult decât atât, atunci când ai la dispoziție utilajele potrivite, poți îndeplini chiar și cele mai exigente standarde de calitate necesare. 

Utilajele cu care lucrezi sunt esențiale. Doar atunci când ai suficiente la dispoziție, poți beneficia de randament sporit, pentru a crește nivelul de productivitate al afacerii tale.

În plus, cu ajutorul acestora poți reduce pierderile cu care te confruntai în trecut și poți îmbunătăți calitatea lucrărilor efectuate.

Achiziția terenurilor agricole cu ajutorul creditelor nebancare

A doua investiție majoră pe care poți să o faci, pentru a dezvolta afacerea ta din sectorul agricol, constă în achiziția terenurilor necesare

  • Acestea vor contribui la consolidarea suprafețelor cultivate, pentru ca tu să sporești productivitatea afacerii tale. 
  • Poți cumpăra terenurile pe care le-ai arendat în trecut sau poți achiziționa unele adiacente, pe care ți-ai dorit în trecut să le exploatezi.

Finanțare nebancară pentru achiziția animalelor

Dacă obiectul de activitate al afacerii tale este creșterea animalelor, poți dezvolta business-ul prin achiziția mai multor animale

  • În plus, poți utiliza fondurile nebancare destinate acestor investiții și pentru a acoperi necesarul de furaje necesare animalelor, pe termen lung. 
  • Poți solicita și obține credite pentru agricultură de la Mikro Kapital în valoare de până la 700.000 lei, conform nevoilor și preferințelor tale. 

Investiții în fonduri de irigații

În ultimii ani, deficitul de umiditate la nivelul solului a condus la apariția numeroaselor probleme pentru micii agricultori. Din acest motiv, mulți dintre aceștia au fost nevoiți să investească în sisteme performante de irigații, care să le permită să mențină afacerea lor pe linia de plutire. 

Te afli și tu în această situație, dar nu ai la dispoziție fondurile necesare pentru achiziția acestor sisteme? Te poți baza pe creditele nebancare de la Mikro Kapital pentru a acoperi această cheltuială. 

  • Cu ajutorul acestei investiții, vei spori gradul de productivitate al afacerii tale, în orice sezon și vei asigura rentabilitatea acesteia. 
  • Un sistem de irigații este necesar și util atât în cazul grădinilor de mici dimensiuni, cât și a suprafețelor agricole extinse.

Prin urmare, deși există numeroase probleme care pot apărea atunci când dezvolți o afacere în sectorul agricol, există și soluții pe care le poți considera pentru dezvoltarea acesteia. Creditele nebancare de la Mikro Kapital reprezintă una dintre cele mai eficiente soluții pentru fermierii din România în acest moment. 

Dacă nu ești sigur care este cea mai avantajoasă variantă de creditare pentru tine, poți beneficia de consultanță de specialitate, asigurată de reprezentanții instituției nebancare. Vei primi sfaturi utile, care te vor ajuta să alegi cea mai avantajoasă formă de finanțare pentru afacerea ta din domeniul agriculturii. 

- Publicitate -

LPP a deschis al doilea depozit din România, dedicat vânzărilor online

Unitatea de 40.000 mp din România este al doilea centru de fulfillment gestionat de grupul polonez LPP în țara...

Al doilea Annabella Retail Park se deschide pe 1 august, la Râmnicu Vâlcea

Al doilea strip-mall Annabella Retail Park se va deschide pe 1 august la Râmnicu Vâlcea. Acesta are o suprafață...