3house deschide două noi etaje în spațiul de co-working din București

3house anunță extinderea cu două noi etaje a spațiului de co-working 3house Universitate, aflat în clădirea Unimed din spatele Teatrului Național București.

Astfel, începând din iulie 2019, suprafața totală operată este de 1.700 mp, iar compania planifică să adauge o nouă locație de 3.400 mp în clădirea Equilibrium dezvoltată de Skanska în Floreasca, în toamnă acestui an.

Locația 3house Universitate înseamnă acum Parter + Mezanin + Etaj 1 pe strada Tudor Arghezi nr 8-10, București. Spațiul de co-work are o capacitate de până la 200 de persoane distribuite în zone amenajate pentru a primi echipe în birouri dedicate, 2 zone de open-space, spații de ședințe și un spațiu modular pentru evenimente, cu o capacitate de până la 120 de persoane. Investiția totală în amenajarea spațiului 3house Universitate a fost de peste 900 mii euro.

„Suntem încântați de faptul că deschidem porțile unui nou spațiu de cowork în centrul orașului. Proiectul de la Universitate reprezintă un pas înainte în angajamentul nostru de a oferi servicii din ce în ce mai complexe clienților noștri. Facem acest lucru prin designul spațiilor, prin modul în care construim spiritul comunității și nu în ultimul rând prin atenția pe care o acordăm zonei de gastronomie. În curând vom deschide și prima cafenea-bistro în această locație, urmând să ducem conceptul mai departe și în proiectul de la 3house Floreasca.”,  este de părere Vlad Craioveanu – CEO și fondator 3house și Impact Hub România.

Abonamentele au o flexibiliate crescută și se adaptează la nevoile clienților atât în termen de mărime a echipei cât și de număr de ore pe lună. Birourile 3house all-inclusive au fee-uri care variază de la 25 Eur (acces ad-hoc) până la 100-250 Eur/lună în zona de co-work sau prețuri construite specific pe nevoia fiecărei companii, pentru birourile de echipă.

În total, anul acesta 3house va opera un spațiu total de peste 5.000 mp de spații de co-work.

- Publicitate -

Ultimele

Cum motivezi angajații în 2023 – 4 strategii care funcționează cu succes

În cadrul unui loc de muncă, motivația angajaților este un factor important, care nu trebuie neglijat, pentru că aceasta...