32 de companii din domeniul modei au semnat Fashion Pact

Fashion Pact a fost prezentat în cadrul unei ceremonii la Palatul Élysée din Paris, în prezența Președintelui Franței, Emmanuel Macron.

Pactul își propune să creeze o serie de obiective pentru companiile din domeniu în ceea ce privește provocările cu care se confruntă îndustria, în special în ceea ce privește criza climatică, protejarea biodiversității și a oceanelor.

Cele 32 de companii care au semnat Fashion Pact sunt: Adidas, Bestseller, Burberry, Capri Holdings Limited, Carrefour, Chanel, Everybody & Everyone, Fashion3, Ferragamo, Fung Group, Galeries Lafayette, Gap, Giorgio Armani, H&M, Hermes, Karl Lagerfeld, Inditex, Kering, La Redoute, MatchesFashion.com, Moncler, Nike, Nordstrom, Prada Group, Puma, PVH, Ralph Lauren, Ruyi, Selfridges Group, Stella McCartney, Tapestry și Zegna.

Cele trei linii principale pe care va funcționa pactul sunt: stoparea schimbărilor climatice, prin zero emisii de gaze de seră până în 2050, restaurarea biodiversității și protejarea oceanelor.

- Publicitate -

Netflix domină piața de streaming locală. Cum se clasează competitorii

Românii iubesc Netflix, platforma americană de streaming fiind lider după numărul de abonați în țara noastră, cu o cotă...

Aproape 1 milion de persoane cu dizabilități erau înregistrate la finalul anului 2023

La finalul anului 2023 a fost înregistrat un număr de 923.578 persoane, dintre care 98,28% (907.715 persoane) care se...