31 Martie – se deschide Shopping City Timișoara

Cel mai nou centru comercial din vestul țării își așteaptă vizitatorii cu branduri în exclusivitate, concepte unice și o foarte mare varietate de stiluri, pentru toate gusturile și bugetele. Acestea sunt cuvintele cheie care descriu oferta de fashion ce va putea fi descoperită la Shopping City Timișoara din 31 martie, începând cu ora 10:00. 

Zara, unul dintre cele mai populare lanțuri de magazine de haine și accesorii din lume, aduce, în exclusivitate în noul centru comercial, un concept implementat pentru prima dată în Europa, chiar în aceste zile. Retailer-ul spaniol le va oferi timișorenilor, în premieră în România, ocazia de a experimenta moda prin cele mai bune colecții ale sale la nivel global, asemenea numai câtorva locații din lume, considerate capitale ale modei.

În plus, pasionații de modă se vor bucura să afle că noul magazin Zara din Shopping City Timișoara va rezerva o zonă extinsă dedicată conceptului Trafaluc, care în prezent este disponibil numai în anumite magazine și este integrat în sectorul Zara Women.

Pe lângă Zara, retailerul Inditex va fi prezent și cu alte branduri de prestigiu, precum Bershka, Stradivarius și Pull&Bear. 

Continuând seria exclusivităților, LC Waikiki va deschide primul său magazin din Timișoara, plănuind ca acesta să fie și cel mai frumos al lor din România.

Grupul LPP va aduce în premieră în orașul luminilor brandurile Reserved, House, Cropp și  Sinsay, toate aceste concepte aflându-se în topul celor mai spectaculoase dezvoltări în 2015, în România.

La Shopping City Timișoara, din 31 martie, timișorenii vor descoperi noi concepte, precum Suvari și Escudo, alături de alte branduri consacrate în sectorul casual-sport, printre care se numără: cel mai mare magazin Koton din Timișoara, Kenvelo, Colin’s, Tom Tailor, Levi’s, Timeout, Lee Cooper, Adidas, Sport Vision, dar și ancore de renume precum C&A, H&M, New Yorker și Orsay.

La capitolul opțiunilor de cumpărături de accesorii, cosmetice și alte produse pentru îngrijire, Shopping City Timișoara va găzdui magazine precum Douglas, Sephora, Kendra, Kultho, Splend’or, Be in Time, Sabrini, cât și magazine monobrand precum Pupa, Triumph, Gatta, Penti, Teilor.

Nu în ultimul rând, retaileri consacrați sau magazine noi precum CCC, Deichmann, Benvenuti, Marelbo, Tezyo, Office Shoes, Salamander, All Shoes vor răspunde cu ofertele lor pasiunii pentru încălțăminte a vizitatorilor Shopping City Timișoara.

Găzduind un număr generos de flagship stores, magazine-concept ale celor mai importanți retaileri, Shopping City Timișoara le va oferi clienților săi o experiență de cumpărături și petrecere a timpului liber la cel mai înalt nivel, comparabil cu țări precum Ungaria sau Austria.

Shopping City Timișoara își deschide porțile joi, 31 martie și îi invită pe timișoreni să descopere toate noutățile și surprizele pregătite pentru ei de magazinele selectate.

- publicitate -