30 de magazine Profi în Timișoara

Timișoara devine primul oraș din România cu 30 de magazine PROFI, odată cu inaugurarea a cinci unități în acestă localitate, la Cluj-Napoca, Zvoristea, Chirnogi si Crevedia.

In 2001, timisorenii se bucurau de primul PROFI din România, iar de atunci reteaua s-a mărit continuu, atât la în judetul lor, unde a ajuns la 50 de magazine, cat și la nivel national.

Noua unitate timisoreana se afla pe B-dul 16 Decembrie 1989, nr.8, SAD Nr.2/B, parter, unde acopera , in format City, o suprafata totala de 253 mp, sala de vanzari masurand 120 mp.

Tot in format City functioneaza si noul magazin deschis la Cluj-Napoca in spatiul comercial nr. 6 de pe str. Agricultorilor, nr.1, cu o suprafata totala de 397 mp, din care sala de vanzari ocupă 274 mp.

Unitatea PROFI Loco din Zvoristea, judetul Suceava, este amplasata pe str. Principala, nr. 96. Aceasta are o suprafata totala de 282 mp, din care suprafata de vanzare masoara 201 mp.

In format Loco se prezinta si magazinul din Chirnogi, judetul Calarasi, inaugurat pe str. Principala, nr. 95, cu o suprafata totala de 387 mp, din care sala de vanzari acopera 215 mp.

Cel din Crevedia, judetul Dambovita, este un PROFI Standard amplasat pe str. Darzei, Nr.A5, cu o suprafata totala de 590 mp, sala de vanzari reprezentand 478 mp.

Prin cele 556 de magazine prezente in 298 de localitati si cu aproape 12.000 de angajati, PROFI este reteaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografica din Romania.

- Publicitate -

O bună parte din români folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal

Un procent de 40% dintre românii din mediul urban folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal, iar 28% la...

Dimitrie Pompeiu, zona de birouri cea mai căutată în primul trimestru din 2024

După primele 3 luni ale anului curent sectorul de birouri din București înregistrează o creștere în cea ce privește...