30.000 de clienți au returnat bradul uscat în magazinele Leroy Merlin

Clienții care optează pentru returnarea bradului sunt răsplătiți cu un voucher de cumpărături în valoare de 25 lei

Peste 30.000 de clienți au participat la campania de colectare și reutilizare a brazilor de Crăciun organizată de Leroy Merlin.

Campania de colectare a brazilor de Crăciun va continua până pe 31 ianuarie 2022, iar clienții pot să returneze bradul uscat în magazinele Leroy Merlin din toată țara.

Toți brazii colectați urmează să fie transformați în peleți (combustibil ecologic) și compost (îngrăsământ pentru grădini și terenuri agricole).

Totodată, clienții care optează pentru returnarea bradului sunt răsplătiți cu un voucher de cumpărături în valoare de 25 lei.

Voucher-ul este emis după returnarea bradului în baza cardului digital de client și a documentelor care atestă cumpărarea produsului din magazinele Leroy Merlin.

Voucherul este valabil pentru pentru cumpărături în sediile fizice ale retailerului, dar și pentru comenzile online până pe 14 februarie 2022.

Retailerul a comercializat peste 120.000 brazi în timpul campaniei de vânzare din acest sezon, care a debutat în a doua jumătate a lunii noiembrie.

Leroy Merlin are 19 magazine în România, în 14 orașe și are peste 3000 de angajați pe plan local.

- publicitate -