3 sfaturi de care să ții cont atunci când joci la ruletă

Când vine vorba de jocuri de noroc, există nenumărate sfaturi și strategii cu privire la îmbunătățirea șanselor de câștig. Multe se dovedesc a fi hazardate, însă unele chiar te pot ajuta, indiferent dacă alegi să joci într-un cazino terestru sau unul ce își desfășoară activitatea pe internet. Până la urmă, la nivel de experiență de joc, astăzi lucrurile nu mai sunt chiar diferite între cazinourile terestre și cele online, de când operatorii de top licențiați ONJN, așa cum este de exemplu Casino Online Casa Pariurilor, au în ofertă mese de ruletă sau blackjack cu dealeri live. Și cum ruleta este considerată „Regina jocurilor de noroc”, iată trei sfaturi esențiale pe care orice jucător ar trebui să le aibă în vedere.

Regulile sunt baza

Cunoașterea regulilor este imperativă pentru orice joc, chiar și în cazul celor de noroc. Pentru a avea șanse mai mari de câștig, jucătorul trebuie să priceapă ce se întâmplă la ruletă. Dacă va plasa pariuri haotice, fără să înțeleagă regulile elementare, atunci sunt șanse mai mari să acumuleze pierderi pe termen lung. Ruleta e unul dintre cele mai ușor de înțeles jocuri de cazino, așa că regulile și cotele pentru fiecare pariu pot fi învățate relativ lejer.

La fel de important este ca jucătorul să cunoască modul în care sunt dispuse numerele pe roată, dar și zonele în care se plasează pariurile. Sunt două argumente în sprijinul acestei idei. În primul rând, pauza dintre runde la ruletă este destul de mică, iar dacă va cunoaște bine layout-ul ruletei, jucătorul va reuși să reducă timpul pierdut cu plasarea pariurilor. Al doilea aspect e legat de faptul că jucătorul riscă mai mult să rămână descoperit pe anumite zone pe care voia să plaseze pariuri, atunci când nu știe foarte bine modul în care sunt dispuse numere pe ruletă.

Ruleta europeană e cea mai bună opțiune

Există mai multe versiune de ruletă, însă cea europeană e mai avantajoasă pentru jucător, deoarece casa are un avantaj de doar 2,63%, față de 5,26% la ruleta americană. Ruleta europeană se distinge destul de ușor: are un singur zero, ceea ce înseamnă că sunt 37 de numere pe care jucătorul poate să mizeze, în timp ce ruleta americană are 38 de numere, de la 1 la 36, zero și dublu zero. Istoria termenului „dublu zero” își are originile în trecut, în perioada în care jocul inventat de francezul Blaise Pascal a ajuns peste ocean. Americanilor, buni comercianți de altfel, marja de câștig a ruletei cu un singur zero li s-a părut prea mică, astfel că au venit cu încă un zero pe masă pentru creșterea profitului. Reamintim, în momentul în care bila ruletei se oprește pe zero sau dublu zero, toate pariurile sunt pierdute, cu excepția celor plasate chiar pe zero.

Un sistem de pariere potrivit e foarte important

Sistemul Martingale este o strategie des utilizată la ruletă. Esența acestei strategii este simplă – dublarea mizei până la primul pariu câștigător. În momentul în care apare câștigul, se reia tot procesul de la capăt. Totuși, sunt câteva probleme legate de această strategie pe care jucătorul trebuie să le ia în considerare. În primul rând, o serie nefericită lungă poate duce la epuizarea bankroll-ului foarte rapid. Pe urmă, chiar dacă jucătorul dispune de bani în cont, e posibil să nu poată să mizeze suma pe care și-o dorește. Asta deoarece există limite de pariere la multe mese de ruletă. Așa că fii foarte atent la acest aspect în momentul în care o strategie de acest gen îți face cu ochiul.

O altă strategie care implică mărirea mizei la fiecare pariu necâștigător este legată de șirul lui Fibonacci. Diferența constă în faptul că jucătorului îi este recomandat să parieze pe cote de 3.00 și să crească pariul conform șirului lui Fibonacci. Mai exact, miza următorului pariu trebuie să fie egală cu suma precedentelor două pariuri. Atenție mare și în acest caz la posibilele probleme amintite mai sus.

Aproape toate strategiile presupun o progresie pozitivă, unde jucătorul trebuie să crească miza, sau negativă, caz în care jucătorul trebuie să scadă pariul. Strategia corecta e cea care i se potrivește cel mai mult stilului de joc și bankroll-ului ales. Totuși, nu există vreo strategie magică, care să garanteze succesul. În caz contrar, fii sigur că nu ar mai exista mese de ruletă pe bani reali nicăieri în lume.

- Publicitate -

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...