3 investiții care iți pot aduce profit rapid

După un an 2020 greu, anul ce se arată și viitorul ne-a pus pe toți pe gânduri și ne determină să găsim alternativa, să realizăm că viața este imprevizibilă. Dacă ne dorim un viitor confortabil din punct de vedere financiar trebuie să acționăm.

Discuțiile din media se învârt în jurul acestor investiții care va pot aduce profit, dar în realitate este foarte mult marketing la mijloc și necesită o sumă de început considerabilă, dar nicio garanție. Trebuie să ne gândim la ce ne place și în ce avem încredere.

Desigur că anul 2021 are și el vedetele lui și, dintre cele mai promovate idei de investiții, acestea chiar va pot aduce profitul mult sperat, dar cu costuri minime de început. Adică nu o să vi se usuce buzunarul înainte de a începe afacerea.

Haideți să vedem împreună care sunt cele mai bune 3 investiții care îți pot aduce un profit rapid și durabil.

1. Criptomonedele

Evident, să investești în criptomonede de viitor este targetul pe care îl speră toată lumea. Greul este atunci când alegi monedele. Toată lumea își dorește să cumpere o criptomonedă care să aibă viitorul Bitcoin.

Piață este în continuare învăluită în volatilitate, ceea ce înseamnă că nimeni nu va poate garanta o creștere a monedei dumneavoastră, precum a avut-o moneda rege. Însă, pentru a nu avea pierderi și a nu simți gustul amar al dezamăgirii, specialiștii din domeniu ne sfătuiesc să investim în mai multe monede.

Dacă sunteți la început de drum, alegeți monede despre care ați mai auzit, care au istoric. Nu începeți cu una nouă, al cărei proiect nu l-ați citit.

De asemenea, conform analiștilor este bine să investiți în mai multe monede. Nu cumpărați doar una singură și așteptați să se întâmple o minune. Dacă aveți disponibil doar 100 de euro, cumpărați 3, o să aveți un profit mai mic, dar dacă una crește și celelate două scad, puteți să distribuiți profitul obținut în cele care au preț mai mic. Astfel încât, evitați pierderile.

Până aici este simplu, dar de unde le cumperi? Vă prezint două metode de cumpărare a criptomonedelor într-un mod simplu și rapid: platformele online, exchange-urile și ATM-urile Bitcoin.

Exchange-urile de criptomonede au diversitate în general. Aveți opțiuni nelimitate de a cumpăra monedele dorite. Aceștia permit achiziționarea sau vânzarea doar a proiectelor care au succes și vechime, o capitalizare de piață mare. ATM-urile Bitcoin sunt la fel de bune pentru a face cumpărări.

Tranzacțiile sunt mai rapide, dar și comisioanele mai mari decât ale platformelor online. Nu aveți la fel de multe opțiuni, dar în țară noastră există astfel de bancomate care permit cumpărarea a până la 8 monede.

Ceea ce înseamnă diversitate pentru dumneavoastră. Procedurile sunt mai simple, nefiind așa multă birocrație la mijloc. Modalitatea de cumpărare rămâne în final decizia dumneavoastră.

2. Francizarea ATM-urilor

Pentru că am discutat anterior despre bancomatele Bitcoin, în țara noastră există posibilitatea de a face parteneriat în orice oraș din România. Asta înseamnă că plătiți intrarea în program și vă puteți gestiona dumneavoastră un ATM Bitcoin.

Primiți la final de lună o cotă parte din încasările ATM-ului și conform fondatorilor acestui proiect, investiția dumneavoastră vă revine după aproximativ 6 luni.

Nimeni nu mai inventează apa caldă în 2021, iar francizarea unor firme care deja există și amplasarea acestora în orașe care duc lipsa, va aduce cu siguranță profit. Nu doar în capitală trebuie să existe posibilitatea de a cumpăra Bitcoin sau alte criptomonede cu RON cash.

De curând, a fost amplasat un astfel de ATM în Satu Mare. Primul din zona aceea a țării. Doar pentru că nu te-ai născut aproape de București sau în orașul acesta, asta nu înseamnă că nu poți să ai parte de aceleași beneficii.

3. Cursuri

Nimeni nu s-a născut învățat și domeniul IT este unul de viitor care vă poate aduce bani frumoși. Este o investiție pe care o puteți face în viitorul dumneavoastră. Majoritatea domeniilor funcționează în online.

Ce ați citit anterior se desfășoară în proporție de 100% online. Ceea ce înseamnă că tot ce se întâmplă fizic, are nevoie de o platformă, de un server, de un soft, de lucruri pe care le puteți învață și ulterior aplică.

Alege întotdeauna ce te face fericit și domeniul în care ai încredere!

- Publicitate -

România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane metri pătrați

În prezent, România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane de metri pătrați, din care...

Kingfisher, proprietarul Brico Depot, deschide un hub tehnologic în Cluj-Napoca

Kingfisher, compania internațională de bricolaj care deține B&Q, Screwfix, Castorama și Brico Depot, deschide un hub tehnologic la Cluj-Napoca,...