3 cadouri de absolvire pe care le poți dărui în acest an

Școala s-a încheiat pentru unii, alții urmează încă examene dificile, nopți de studiu și emoții. Cu ocazia absolvirii, numeroși părinți oferă copiilor lor un dar simbolic, care să încununeze diplomele primite, răsplătind astfel efortul unui întreg an școlar sau universitar.

Bijuteriile din aur vor fi întotdeauna o alegere apreciată în materie de cadouri de absolvire. Acest dar va rămâne peste ani o amintire frumoasă, ce reflectă prețuirea și mândria pe care o simt părinții față de copilul lor.

Cele mai apreciate bijuterii din aur sunt cele care prezintă valențe simbolice puternice, atât pentru părinți, cât și pentru copii. Printre preferințe se regăsesc pandantivele din aur, ce prezintă anumite motive sau simboluri reprezentative pentru legătura dintre părinți și copii.

3 cadouri din aur potrivite momentului absolvirii școlii

1. Lănțișor cu pandantiv din aur

Mesajul pe care îl poate conține o astfel de bijuterie poate fi legat de școala și specialitatea absolvită. Astfel, un absolvent de medicină va aprecia un pandantiv cu un fragment stilizat de electrocardiogramă, pus în evidență de un lanț fin din aur. Bucuria încheierii cursurilor unei facultăți cu specializare sportivă va fi sporită de purtarea unui pandantiv cu silueta grațioasă a unei gimnaste sau dansatoare.

La fel de apreciate vor fi inițialele prenumelui, semnele zodiacale, precum și alte simboluri care marchează un început de carieră sau continuarea unui drum de formare educațională. Stele, aripi, păsări, îngeri și însemne religioase pentru protecție sunt modele inspirate pentru un cadou de absolvire.

2. Brățară din aur

Pentru absolvenții cu vârste mai mici, o brățară din aur cu închidere prin șnur textil este o opțiune potrivită prin care părinții își manifestă aprecierea și afecțiunea pentru cel mic, cu ocazia încheierii cu succes a unui etape școlare.

Se pot alege brățări cu inimioare din aur, îngeri, zodii, cruciulițe, personaje preferate din desene animate.

Pentru absolvenți cu vârste mai mari, opțiunile sunt nelimitate, plecând de la charmurile pe șnur, brățările cu biluțe și pietre semiprețioase pe șnur cu nod culisant, brățari din lănțișor fin cu charmuri simbolice și până la brățări fixe, din aur masiv.

3. Cercei din aur

Dacă părinții nu au găsit până acum prilejul potrivit pentru a dărui fiicei o pereche de cercei din aur, bucuria absolvirii poate fi momentul optim. Cadoul, ambalat frumos într-o cutiuță elegantă, va bucura cu siguranță o domnișoară cochetă, proaspăt absolventă.

Indiferent de vârsta absolventei, există o gamă variată de modele din care se poate alege perechea potrivită de cercei, de la cerceluși potriviți fetițelor de grădiniță până la podoabe pentru o domnișoară aflată la începutul unei cariere profesionale.

Moment special în viața unei persoane, absolvirea unui ciclu de învățământ aduce în familie o bucurie care poate fi celebrată în mod corespunzător cu o bijuterie din aur dăruită absolventului/absolventei ca semn al dragostei părinților și al aprecierii eforturilor din timpul anului de studiu.

- Publicitate -

O bună parte din români folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal

Un procent de 40% dintre românii din mediul urban folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal, iar 28% la...

Dimitrie Pompeiu, zona de birouri cea mai căutată în primul trimestru din 2024

După primele 3 luni ale anului curent sectorul de birouri din București înregistrează o creștere în cea ce privește...