3 accesorii pentru costumele bărbătești de vară

Atenția la detalii face diferența întotdeauna. De la particularitățile felului în care este tratată o situație, până la particularitățile stilului vestimentar, fiecare detaliu contribuie activ la imaginea de ansamblu și la felul în care o persoană este percepută de ceilalți.

Oricât de mici, detaliie studiate sunt cele care transformă banalul în extraordinar și atrag atenția. 

Din punct de vedere vestimentar, acest aspect este valabil cu precădere vara, când accesoriile pot face diferența între o ținută OK și una remarcabilă. Indiferent de hainele din garderobă – bespoke, făcute pe comandă pentru compatibilitate perfectă, made-to-measure, adaptate pe constituția purtătorului, pe baza unui tipar sau ready-to-wear, achiziționate gata de purtat, câteva mici accesorii pe care le găsești la SARTO bespoke – atelierul de croitorie pentru gentlemani, pot adăuga acel je-ne-sais-quoi oricărei ținute de vară. 

Iată care sunt aceste 3 accesorii mici, dar de mare impact:

Cravata croșetată

Chiar și cei mai puțin preocupați de domeniul modei și al felului în care hainele alese se completează reciproc știu că anumite materiale sunt caracteristice anumitor anotimpuri. Cu toate acestea, cravata croșetată este excepția care confirmă regula și se potrivește de minune în mijlocul verii. Se potrivește perfect cu o cămașă cambrată și vine cu un avantaj de neratat: cel mai simplu nod de cravată. În atelierul SARTO ai de ales același model de calitate superioară, din mătase naturală rulată manual în Italia, în 4 nuanțe cool: bleu, burgundy, verde deschis și verde închis.

Geanta voluminoasă

Un element de bază în ținutele bărbăteși, geanta masculină trebuie să facă parte din arsenalul oricărui bărbat care a înțeles că singurele lucuri permise în buzunare sunt batistele. Există o mulțime de motive pentru care geanta își face treaba mai bine decât un rucsac, însă printre cele mai notabile sunt aspecte care țin de efect, dincolo de funcționalitate: necondordanța dintre caracterul sport al rucsacului și ținutele classy de vară sau căldura care reușește să facă și cele mai ușoare materiale să se lipească de spate. 

Cât despre funcționalitate, cu o geantă toate lucrurile sunt mai aproape decât în cazul rucsacului. Opțiunea cea mai elegantă este cea de piele, iar opțiunea cea mai ușor de asortat la majoritatea costumelor și ținutelor de vară bărbătești este cea închisă la culoare. Încăpătoare, în mai multe nuanțe închise – la alegere, din piele naturală tăbăcite vegetal, gențile premium din atelierul SARTO bespoke sunt alegerea perfectă pentru toate ținutele cool de vară. Fie că sunt asortate la costum sau la o ținută simplă formată dintr-un tricou polo și pantaloni făcuți pe comandă, efectul este același: wow. 

Batista veselă

Batista este cel mai simplu, dar de efect mod prin care poți accesoriza o ținută busines. Vara, abordările ludice, în culori vesele sunt de efect pentru ținute, dar și pentru starea de spirit. La SARTO, batistele sunt confecționate 100% din mătase naturală și rulate manual în Italia, îndeplinind și criteriul calității. Pentru cei deschiși să experimenteze, recomandăm modele creative, care atrag admirația celor din jur.

Costumele bărbătești impecabile, dar și restul pieselor care nu trebuie să lipsească din arsenalul gentlemanilor urbani completează perfect garderobele potrivite cu ajutorul consilierilor vestimentari în atelierul SARTO bespoke – un atelier autentic de croitorie, preocupat de atingerea celor mai înalte standarde, unde fiecare client revine cu plăcere. 

- publicitate -