23% dintre hotelieri au primit rezervări pentru vacanța de Paște

Un sondaj Travelminit arată că aproape un sfert dintre hotelieri (23%) au primit primele rezervări pentru vacanța de Paște.

Peste o treime dintre aceștia (37%) au înregistrat și primele rezervări pentru sezonul estival.

Mai mult, 19% dintre respondenţi confirmă că unitatea pe care o deţin este complet ocupată pentru perioada sărbătorilor pascale.

Cum au evoluat prețurile cazării în pandemie

19% dintre hotelieri spun că au scăzut cu 5-10% tarifele comparativ cu anul trecut, iar 31% îşi propun să creeze oferte speciale pentru perioada următoare.

În acelaşi context, 51% din totalul celor chestionaţi precizează că nu au mărit preţurile practicate anterior.

Totodată, 31% dintre cei intervievaţi susţin că vor veni cu reduceri de preţ anul acesta, îndeosebi sub forma unor oferte speciale şi sezoniere.

Alți 25% vor să îşi îmbunătăţească sistemul de rezervări, implementând rezervările în timp real, care îi ajută să evite situația de overbooking.

Un număr semnificativ de hotelieri (45% dintre partenerii Travelminit) au decis să îşi ajusteze politicile de anulare şi rezervare.

Hotelierii au continuat investițiile și în 2020

79% dintre hotelierii prezenţi pe platforma de rezervări hoteliere afirmă că au făcut investiţii în proprietăţile lor în perioada pandemiei.

Peste jumătate dintre hotelieri (56%) au investit în renovarea camerelor.

17% au renovat bucătăria, iar 6% dintre respondenţi au îmbogăţit gama de facilităţi de care dispune unitatea de cazare, incluzând servicii noi, precum SPA, ciubăr sau masaje.

De asemenea, au fost ridicate standardele de curăţenie şi igienă în camere, în spiritul noilor reglementări de pandemie.

- publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.