200 de magazine în cel mai nou mall din București

Mega Mall, proiectul dezvoltat de NEPI în apropierea stadionului Arena Națională, va fi inaugurat în data de 23 aprilie.

Printre brandurile care vor avea magazine în noul centru comercial se numără Peek&Cloppenburg, H&M, Zara, Mango, Marks & Spencer, C&A, LC Waikiki, Koton, New Yorker, Pull&Bear, Bershka, Stradivarius, Orsay, KENVELO, Lee Cooper, Tom Tailor, NEXT, Tommy Hilfiger si Musette.

Mega Mall va avea o zonă de entertainment cu un multiplex Cinema City cu 14 săli, un centru de fitness World Class dotat cu o piscină semi-olimpică şi un nou concept de loc de joacă pentru copii. Casinoul din cadrul mall-ului va fi deschis non-stop.

Cu 10.000 metri pătraţi zona de restaurante / fast food-uri este una dintre cele mai mari din București și va cuprinde restaurante Pizza Hut, KFC, Osho Steak, Wu-Xing, Salad Box şi Subway. Zona de cafenele include Paul, Brioche Dorée şi Manufaktura by Doncafé.

Ca număr de magazine (200, pe o suprafață de 72.000 mp), Mega Mall va fi cel de-al treilea centru comercial din oraș, după Afi Palace Cotroceni (300 de magazine) și Băneasa Shopping (220 de magazine).

- Publicitate -

LPP a deschis al doilea depozit din România, dedicat vânzărilor online

Unitatea de 40.000 mp din România este al doilea centru de fulfillment gestionat de grupul polonez LPP în țara...

Al doilea Annabella Retail Park se deschide pe 1 august, la Râmnicu Vâlcea

Al doilea strip-mall Annabella Retail Park se va deschide pe 1 august la Râmnicu Vâlcea. Acesta are o suprafață...