2 milioane de vizite în Severin Shopping Center

Severin Shopping Center, centrul comercial dominant al județului Mehedinți, a înregistrat peste 2 milioane de vizite de la inaugurarea extensiei, pe 15 octombrie 2015, până la data de 1 aprilie 2016.

Interesul mare generat de acest mall în arealul județului Mehedinți demonstrează că Severin Shopping Center a devenit un centru comercial ce deservește întreaga regiune, similar cu mall-urile dezvoltate de NEPI în Ploiești, Deva, Timișoara, Brăila sau Constanța, care au capacitatea să atragă fiecare clienți pe raze de peste 100 de kilometri.

Proiectul achiziționat de grupul de investiții și dezvoltare NEPI în aprilie 2013 a fost extins și modernizat anul trecut, devenind astfel o atracție pentru petrecerea timpului liber și pentru cumpărături, chiar și peste granița cu Serbia.

Acest lucru este demonstrat de creșteri record ale cifrelor de afaceri pentru marile branduri de modă, precum Lee Cooper și New Yorker, în contextul în care oferta de produse de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii a crescut în Severin Shopping Center cu 80%, de la preluarea mall-ului în 2013.

”Ne bucurăm să vedem că rezultatele investiției noastre în Severin Shopping City sunt peste așteptări și că acest centru comercial se încadrează foarte bine în linia succeselor repurtate cu mall-urile dezvoltate sau revitalizate de noi în întreaga țară. Severin Shopping Center este foarte important pentru noi și de aceea am decis să continuăm planul de expansiune cu circa 10 noi retaileri, între care DM și C&A, pe care îi vom aduce aici până în luna septembrie.” a declarat Tiberiu Smaranda, Director Executiv în cadrul NEPI.

Vânzări record a înregistrat și Cinema City. Chiar dacă Drobeta Turnu Severin este cel mai mic oraș din portofoliul Cinema City, acesta a reușit să depășească alte locații cu potențial demografic mai mare.

- Publicitate -

5 to go deschide două locații în Aeroportul Internațional „Henri Coandă” Otopeni

Începând din această vară, 5 to go se află pe lista brandurilor prezente în incinta Aeroportului Internațional „Henri Coandă”,...

4 din 5 români au returnat cel puțin o dată ambalajele reciclabile SGR

Potrivit unui studiu Kantar, 4 din 5 români intervievați au returnat cel puțin o dată ambalaje SGR, reprezentând o...