2 in 1: Nunta si botez in aceeasi zi

Vreti de ceva vreme sa va uniti destinele, dar intre timp si-a facut si cea mai de pret comoara venirea pe lume? Cum ar fi sa impuscati doi iepuri dintr-o lovitura si sa faceti si nunta si botezul in aceeasi zi?

Sunt doua celebrari minunate si evenimente familiale si intime care sunt ocazia ideala de a reuni intrega familie si prietenii pentru a partaja cele mai frumoase momente de bucurie.

De ce ar trebui deci sa alegi si tu o nunta si botez in aceeasi zi?

Pentru cele mai frumoase momente de bucurie dublate. Amintirile de la ziua nuntii sunt exceptionale. Dar, daca aceasta data importanta din viata voastra marcheaza si botezul ingerasului vostru, si mai bine!

Pentru a reuni un maximum de persoane. Nu este mereu usor sa mergem la anumite evenimente, cu o agenda atat de incarcata. Daca ti se pare greu sa le ceri celor dragi sa se deplaseze mai intai pentru o nunta apoi pentru un botez, poti sa alegi optiunea 2 in 1.

Pentru a face economii de timp. Vei face economii de timp, dar si de bani reununind cele doua evenimente. O singura locatie de inchiriat, un decor unic, un meniu unic, etc. Chiar daca organizarea necesita mai multe eforturi, nu va mai trebui sa o iei de la zero pentru botez.

Daca ai optat pentru un astfel de receptie unica, ai nevoie de o tema de nunta care sa fie in raport cu tema copilariei, in culori mai dulci sau mai blande si sa creezi un univers care sa fie in raport atat cu copiii, cat si cu adultii. Nuantele de pastel sau albul imaculat sunt cea mai buna idee in acest caz.

Totodata, de ce sa platiti o formatie sau un videograf nunti pentru fiecare petrecere in parte, cand puteti sa apelati la trupa cover care isi adapteaza repertoriul in functie de ocazie si care poate sustine un recital de exceptie atat la nunta cat si la botez.

Nunta si botezul in aceeasi zi sunt din ce in ce mai in tendinte, pentru a celebra esenta vietii, relatiile. Cea mai frumoasa modalitate de a celebra mariajul, iubirea, viata si familia! Acest lucru se poate face din motive simbolice, dar si din motive economice!

Pentru un efect si mai magic, unii aleg sa tina secret nunta lor. Invitatii cred ca vin la botez, pe cand vor avea de-a face cu doua evenimente, 2 in 1. Sau prefera sa se casatoreasca sambata si sa prelungeasca petrecerea duminica cu botezul, pentru un plus de magie si de veselie.

Prin urmare, organizarea a doua evenimente intr-unul singur sau la o distanta foarte scurta de timp unul fata de celalalt se poate dovedi cu adevarat avantajoasa din toate punctele de vedere. Deci, ce zici? Te lasi si tu tentat de aceasta idee? De nunta si botez in acelasi timp?

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez urmareste-ne permanent pe site-ul nostru fotografiedepoveste.ro – Servicii foto video Timisoara

- publicitate -