All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

-PUBLICITATE-

2 din 5 tichete cadou oferite angajaților sunt comandate de Paște

Cu ocazia Paștelui sunt comandate 30% din totalul valoric al tichetelor cadou, fie oferite pe suport de hârtie, fie prin intermediul soluțiilor digitale.

Conform analizelor Up România, interesul companiilor locale de a-și răsplăti angajații cu ocazia sărbătorilor s-a menținut constant, în ciuda situației pandemice.

Mai mult, în luna martie a acestui an, volumul tichetelor cadou acordate pe card a fost de 5 ori mai mare față de luna martie a anului 2020.

Companiile care, de la începutul anului, au preferat să apeleze la astfel de soluții online provin din București-Ilfov, Nord-Est și Centru.

Domeniile farma, birotică-papetărie, producție, distribuție și comerț sunt printre cele mai interesate să ofere recompense în perioada sărbătorilor legale.

Tichetele cadou oferite angajaților sau copiilor minori ai acestora cu ocazia Paștelui sunt scutite de impozit pe venit sau de plata contribuțiilor sociale obligatorii, în cuantum de până la 150 lei.

Un alt avantaj al acordării tichetelor cadou pentru salariați este deductibilitatea acestora la calculul impozitului pe profit până la 5% din fondul de salarii.

- PUBLICITATE -

TREBUIE SĂ CITEȘTI