166 de unitati locative vandute in Cosmopolis in 2011

sursa foto: blocuri.com

Dezvoltatorul imobiliar Opus Land Development a vandut in acest an 166 unitati rezidentiale: 155 apartamente si sapte vile.

Vanzarile Cosmopolis au mers mult mai bine in 2011 fata de anul precedent, compania inregistrand un avans de aproape trei ori mai mare in decursul acestui an fata de 2010 cand a vandut 60 de unitati.

„Din calculele noastre, noi suntem lider in materie de vanzari de apartamente noi in zona Ilfov”, spune dl. Ahmet Buyukhanli, actionarul majoritar Opus Land Development SA.

Din totalul vanzarilor, un numar de 102 unitati au fost tranzactionate catre clienti finali, aceste achizitii fiind finantate in proportie de 65 % prin Programul Prima Casa.

Anul acesta au fost finalizate 162 de apartamente si 7 vile insiruite in Cosmopolis.

Mixul apartamentelor care au fost finalizate cuprinde studio-uri, apartamente cu 2, 3 si 4 camere.

Pretul unui studio incepe de la 38.000 EUR + TVA, 2 camere de la 56.000 EUR + TVA, 3 camere de 62.000 EUR + TVA si duplexuri de 4 camere la 150.000 EUR + TVA. Pretul unei vile este de 90.000 + TVA.

Cartierul rezidential Cosmopolis reprezinta in prezent caminul a peste 900 de oameni.

Acestia se bucura de facilitati precum: piscine, supermarket, gradinita, sala de fitness, coafor, terenuri de sport, farmacie, pizerie, spatii verzi, loc de joaca pentru copii, paza si transport.

Proiectul este localizat in partea de N-E a Bucurestiului, in zona Pipera –Stefanesti.

In zona din vecinatate au fost recent finalizate lucrari majore de infrastructura: largirea soselei de centura precum si doua pasaje care au avut un rol important in fluidizarea traficului.

Pana in prezent in Cosmopolis a fost finalizata faza 1 care totalizeaza 586 de apartamente.

In faza a doua au fost date in folosinta in prima jumatate a anului 2011 62 de apartamente iar in octombrie inca 103 locuinte (apartamente si vile).

Investitiile Opus Land Development in Cosmopolis au inceput in 2006 si totalizeaza pana in octombrie anul acesta 200 milioane EUR in infrastructura (strazi, utilitati, spatii verzi), blocuri, vile si spatii comerciale

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...