13.000 de oameni la primul festival din România dedicat cidrului

AppletoneParty2019 by Strongbow, primul festival din România dedicat cidrului, a avut anul acesta 13.000 de invitați, un număr record în cei 5 ani de existență în peisajul urban bucureștean. Lansat ca un moment special dedicat recoltei de toamnă și culesului de mere, ingredientul de bază al cidrului, Appletone a luat conturul unui festival de o zi, în mijlocul naturii.

Atmosfera a fost plină de energie, tumult si entuziasm susţinută de cidru, băutura vedetă a serii și cocktailurile pe bază de cidru. Dincolo de relaxarea în mijlocul naturii, festivalul de o zi a avut toate ingredientele necesare pentru a le oferi participanților o petrecere pe cinste la început de toamnă. #AppletoneLineUp din acest an a pus în mișcare miile de invitați, care au cântat și dansat de cealaltă parte a scenei, alături de Parov Stelar, Helen, The Motans and Soundopamine, alături de Dj-ii VRTW.

Ca și în anii precedenți, participanții au experimentat și diferite activități sportive, precum stand up paddle pe lacul Străulești sau zidul de escaladă. Printre cei care au încercat noile experiențe s-a aflat și Anca Surdu, fostă concurentă la Exatlon: „Anul trecut am văzut pentru prima oară u paddle board, tot la Appletone. Atunci nu am încercat să mă dau, însă anul acesta mi-am promis ca nu voi mai rata momentul. Mi-a plăcut foarte mult, mai ales că ritmurile muzicii se auzeau de pe mal pe fundal. A fost o super experiență pe care nu o voi uita și abia aștept să încerc din nou.”

„Am fost întrebat de ce îmi place #AppletoneParty.  Aș putea  să numesc cel puțin 3 motive, dar cred că cel mai important și care le însumează pe toate este autenticitatea acestui festival.  În fiecare an regăsesc aici o atmosferă care mă face să ma simt foarte relaxat. Întreg conceptul mi se pare că îi da ceva special. Ideea unei recolte urbane, strănsul de mere, și, în același timp energia urbană, muzica, activitățile pe care le poti face aici, mi se par o reteță foarte autentică”, a declarat Vladimir Drăghia.

- Publicitate -

Ultimele

Cum motivezi angajații în 2023 – 4 strategii care funcționează cu succes

În cadrul unui loc de muncă, motivația angajaților este un factor important, care nu trebuie neglijat, pentru că aceasta...