120 de magazine Profi in Romania

.

Maine, 30 mai, Profi deschide doua noi magazine, la Cluj si Timisoara, ajungand la un total de 120, la numai cateva zile dupa deschiderea primului magazin al sau din Calafat.

“Ne extindem reteaua in ritm rapid, asa cum ne-am planificat, si cautam cele mai bune locatii pentru a oferi unui numar cat mai mare de cumparatori bunurile si calitatea serviciilor PROFI,” a declarat Directorul General al magazinelor PROFI, Pawel Musial.

Noul magazin din Timisoara, un mini Profi, se deschide in Calea Sever Bocu nr.31, cu o suprafata totala de 386 m.p. si o sala de vanzari de 182 m.p. Acesta este un proiect experimental unde se va desface intreaga gama de produse proaspete.

“Va fi amplasat in noul sediu PROFI, unde ne vom muta in saptamanile viitoare, si ne va da posibilitatea sa observam cum evolueaza noile produse pe care intentionam sa la introducem in viitor,” a adaugat Pawel Musial.

Primii vizitatori vor primi produse Proxi si vouchere care le permit sa cheltuiasca mai putin pentru cumparaturile pe care le fac in magazin. Parcarea magazinului va deveni timp de o zi un paradis al copiilor si adultilor, cu Dj-i, spectacole de muzica si dans, cu ateliere de colaj din hartie si aranjamente florale.

Cea mai noua atractie o va reprezenta reputatul bucatar banatean Uica Mihai, care va conduce cu maiestrie un concurs de gatit la care sunt invitate sa participe perechi formate din parinti si copii sau  bunici si copii. Premiul? Deserturi delicioase imaginate de Uica Mihai si gatite impreuna cu el chiar de cuplurile respective.

La randul sau, cu o suprafata totala de 650 m.p. si o sala de vanzari de 375 m.p., magazinul din Cluj se deschide intr-o zona dens populata pe strada Padin la nr. 20, in binecunoscuta piata Flora, in apropiere de Calea Floresti.

Vizitatorii din primele zile vor primi plase cu produse Proxi si vouchere. In ziua deschiderii, ei vor fi intampinati de DJ-ul Cosmin Dimancescu de la Radio Impuls si se vor putea plimba printr-un minitarg interactiv in care copiii se vor bucura de pictura pe fata si baloane, toata lumea putand urmari spectacole de dans.

- Publicitate -

LPP a deschis al doilea depozit din România, dedicat vânzărilor online

Unitatea de 40.000 mp din România este al doilea centru de fulfillment gestionat de grupul polonez LPP în țara...

Al doilea Annabella Retail Park se deschide pe 1 august, la Râmnicu Vâlcea

Al doilea strip-mall Annabella Retail Park se va deschide pe 1 august la Râmnicu Vâlcea. Acesta are o suprafață...