11 agenții bancare vor trece la noul format ING Home

ING Bank reamenajează 11 agenții la nivel național, până la finalul anului. Conform băncii, „acest nou concept prioritizează experiența clienților într-un spațiu modern, relaxat și structurat diferit”.

În 2019 ING Office Dorobanți (Calea Dorobanți 135-145, București) a fost prima unitate în care s-a implementat conceptul ING Home.

Reamenajarea înseamnă noi spații, cum ar fi „inima ING”, o zonă de întâmpinare proiectată ca un living modern, unde vizitatorii sunt primiți ca oaspeți în casa ING.

Totodată, clienții vor avea la dispoziție zona digitală, dedicată operațiunilor și tranzacțiilor bancare digitale, unde pot accesa și soluțiile ING de profil pentru prima dată și se pot familiariza cu ele.

În plus, au acces la zone semi-private, birouri deschise pentru consultanță personalizată, precum și la spații private destinate discuțiilor mai complexe.

Primul ING Home din afara Bucureștiului, la Timișoara

Prima inaugurare a avut loc astăzi, în biroul Timișoara de pe strada Proclamația de la Timișoara nr. 5, care a fost și prima sucursală deschisă în afara Bucureștiului în 2004, când ING Bank a început să-și construiască rețeaua națională.

Alte 10 vor fi lansate anul acesta, fie că e vorba de reamenajare, fie de relocare în imediata apropiere a fostelor locații.

Acestea sunt: ​​Satu Mare (Libertatea), Timișoara (Gheorghe Lazăr), Brașov (Onix), Brăila (Calea Călărașilor), Craiova (Cuza), Alba Iulia, Oradea (Dacia) și București (centrul vechi, Chibrit, Victoriei).

- Publicitate -

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...