103 locuinte noi livrate de Cosmopolis in septembrie

sursa foto: blocuri.com

Dezvoltatorul imobiliar Opus Land Development, va livra in luna noiembrie a acestui an 103 noi locuinte, ca parte a fazei a doua a proiectului rezidential Cosmopolis.

„Cele 103 unitati rezidentiale au fost vandute in proportie de 45%. Media lunara de vanzare pe durata verii a fost de sapte unitati, iar odata cu inceperea toamnei si finalizarea concediilor estimam o crestere a acestei rate” spune Ahmet Buyukhanli, actionarul majoritar Opus Land Development SA.

Mixul apartamentelor care vor fi livrate cuprinde studio-uri, 2, 3 si 4 camere.  In total, vor fi livrate 4 blocuri cu 95 de apartamente si 8 vile.

Cartierul rezidential Cosmopolis reprezinta in prezent caminul a peste 750 de oameni.

Acestia se bucura de facilitati precum: piscina, supermarket, gradinita, terenuri de sport, farmancie, pizerie, spatii verzi, loc de joaca pentru copii si transport.

Proiectul este localizat in partea de N-E a Bucurestiului, in zona Pipera –Stefanesti. In zona din vecinatate au fost recent finalizate lucrari majore de infrastructura: largirea soselei de centura precum si doua pasaje care au avut un rol important in fluidizarea traficului.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...