100 milioane de euro, valoarea tranzacțiilor intermediate de RE/MAX

RE/MAX a intermediat anul trecut peste 1.000 de tranzacţii imobiliare, în valoare de 100 milioane de euro per total, în creştere cu circa 130%, comparativ cu 2015.

Potrivit datelor centralizate de companie, valoarea comisioanelor totale încasate de aceasta din intermedierile imobiliare s-a situat la aproximativ 1,5 milioane de euro în 2016, cu 50% mai mult comparativ cu anul precedent.

Răzvan Cuc, Director Regional RE/MAX România a declarat: 2016 a fost un an productiv pentru companie. Numărul tranzacţiilor intermediate de birourile reţelei RE/MAX România din 11 oraşe s-a triplat comparativ cu anul precedent, ajungând la peste 1.000 de vânzări, respectiv închirieri.

Topul oraşelor cu cele mai multe intermedieri în 2016 rămâne similar cu cel înregistrat anul anterior, lucru datorat atât potenţialului regăsit pe pieţele respective, cât şi tradiţiei în domeniul imobiliar. Astfel că, birourile din Cluj-Napoca au intermediat cele mai multe tranzacţii imobiliare, urmate în clasament de cele din Bucureşti şi Braşov.

Cluj-Napoca şi Bucureşti au generat cele mai mari tranzacţii intermediate

RE/MAX România a raportat în 2016 o serie de intermedieri importante, una dintre acestea depăşind pragul de 2 milioane de euro.

Reprezentantul companiei explică: „Chiar dacă cele mai mari tranzacţii le-am intermediat pe segmentele de terenuri şi clădiri de birouri, au fost şi români care au plătit sume considerabile în ceea ce priveşte segmentul rezidenţial. Astfel că, pentru un apartament situat în Bucureşti un client a plătit 725.000 de euro”.

Astfel că pentru un teren dedicat unui proiect de dezvoltare imobiliară din Cluj-Napoca, cu o suprafaţă de 10.000 de mp, un dezvoltator imobiliar a plătit circa 2,5 milioane de euro. De asemenea, compania a intermediat tot în zona Clujului vânzarea unei clădiri de birouri, cu o suprafaţă de peste 1.700 mp şi o valoare de aproape 1,5 milioane de euro.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...