10 startup-uri care vor lansa produse la SXSW

South by Southwest (SXSW) este un eveniment major, o combinație de festivaluri de film, media, muzică și conferințe pe diferite teme, care are loc în fiecare an, în Austin, Texas.

Anul acesta, în cadrul conferinței Startup Village, care va avea loc între 10-16 martie, 10 companii își vor prezenta noile produse și servicii.

90 de secunde (San Francisco, SUA)

90 de secunde este o platformă de producție de tipul video cloud, care face mai ușoară interacțiunea brandurilor cu creatorii de conținut pentru a obține clipuri video create peste tot în lume.

Abartys Health (San Juan, Porto Rico)

Abartys Health a creat un sistem unificat pentru cele trei componente majore ale asistenței medicale – pacienți, medici și asiguratori. Tehnologia lor urmărește transformarea asistenței medicale într-un hub centralizat.

EpicMD (Miami, SUA)

EpicMD este o soluție accesibilă de asistență medicală prin telefonul mobil, care permite membrilor să se conecteze 24/7 cu o rețea de medici din SUA, prin smartphone, tabletă sau laptop.

InstaChk (Singapore)

InstaChk urmărește să reducă decalajul între lumea fizică și cea digitală, prin optimizarea reclamelor pentru a ajunge la consumatorii potriviți la momentul potrivit și la locul potrivit.

Jukedeck (Londra, Regatul Unit al Marii Britanii)

Jukedeck a dezvoltat inteligența artificială care poate crea și adapta muzica. A câștigat un premiu la Cannes Lions Inovare în 2016.

myAlfred (Linz, Austria)

myAlfred îmbunătățește echilibrul dintre viața profesională și cea personală prin gestionarea programului zilnic. Inteligența artificială găsește timp pentru priorități precum excursii de familie, programe de antrenament, etc.

Populace (Bellvue, SUA)

Populace este cea mai bună platformă din lume pentru vizualizarea de locuri populare.

SkinVision (Amsterdam, Olanda)

SkinVision USA este o aplicație extrem de precisa pentru detectarea cancerului de piele din rândul populației cu risc din SUA. În urma nalizei realizate de aplicație, oamenii sunt îndemnați să vadă un medic dacă este necesar.

Soundbyte App (Chicago, SUA)

Soundbyte App face partajarea audio ușoară și distractiv. Acesta vă permite să înregistrați fișiere audio și să le distribuiți cu fani din întreaga lume.

Storyo (Lisabona, Portugalia)

Storyo 2.0 este o aplicație care combină postări Facebook, video, poze ale utilizatorilor din întreaga lume, pentru a crea clipuri video bazate pe experiențele din elementele respective.

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...