10 ani de Cora în România

sursa: plan31.ro
sursa: plan31.ro

Cora România a împlinit luna aceasta zece ani de la deschiderea primului magazin în România, în octombrie 2003.

După zece ani de activitate, compania are 12 hipermarketuri în centre comerciale proprii și în spații închiriate și 5.000 de angajați. Dintre aceștia, 200 fac parte din echipa care a participat la deschiderea cora Pantelimon, primul magazin al societății.

cora a sărbătorit cei zece ani printr-o suită de promoții excepționale. În fiecare săptămână a lunii octombrie, clienții au putut beneficia pe rând de reduceri de 20% la orice produs, 20 de lei la cumpărături de peste 200 de lei, 25% la orice produs și 25 de lei la cumpărături de peste 200 de lei. Ultima promoție este valabilă în săptămâna 22-28 octombrie. Acestora li s-au alăturat reduceri la sute de produse.

Philippe Lejeune, Director General cora Romania

“Privim cu multă emoție și mândrie la cei zece ani de activitate în care am reușit să impunem pe piață un concept de comerț modern cu o mare varietate de produse la prețuri foarte bune. Am inovat și în ceea ce privește mediul, deschizând primele centre comerciale verzi din România. Ne uităm la viitor cu multă încredere pentru că avem în plan și alte suprize. Următorul proiect pe care îl pregătim de lansare în perioada următoare este coraDrive pentru a veni în întâmpinarea clienților online.”

Dintre cele 12 magazine pe care le are cora în România, patru sunt la București și opt în provincie, la Constanța, Ploiești, Cluj-Napoca, Baia Mare, Arad, Drobeta Turnu Severin și Bacău.

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...