1 milion de pasageri a transportat Free Now în primul an de activitate în România

Un milion de pasageri din România au călătorit peste 38,5 milioane de kilometri cu Free Now în primul an de la lansarea aplicației pe plan local.

În total, ei au comandat peste 7 milioane de curse, cu distanță medie de 5,5 kilometri și un timp de aproximativ 20 de minute fiecare, ceea ce înseamnă că au petrecut în total echivalentul a peste 97.000 de zile în mașinile Free Now.

Serviciul a pornit inițial în București și acum este disponibil în alte șase orașe din țară – Cluj, Brașov, Iași, Constanța, Oradea și Timișoara.

De curând, compania a lansat flota Confort, România fiind singura țară din cadrul grupului care oferă în prezent acest serviciu.

Prin acesta pasagerii pot comanda mașini mai noi sau premium din noua flotă, direct din aplicație. Opțiunea este afișată alături de Ride și Taxi după selectarea destinației de călătorie.

Pentru a marca un an de prezență pe piața din România, compania introduce codul promoțional 366zile prin care oferă tuturor pasagerilor care călătoresc cu Free Now pe 27 noiembrie o reducere de 36,6% la prima cursă cu plata prin card, în limita a 7 lei.

- Publicitate -

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...