1.500 de proprietari de apartamente din București au încercat serviciul InstaBuy

Peste 1.500 de proprietari de apartamente din București și-au scos în ultimele trei luni la vânzare imobilul prin serviciul online InstaBuy, prin care platforma imobiliară Casta cumpără apartamente cu plata cash.

Dintre acestea, 25% au fost acceptate și au primit oferte ferme pentru achiziția lor directă de către Casta.

Cu InstaBuy, proprietarii de apartamente pot vinde imobilul într-un timp record, de 10 zile, pe baza unei evaluări în raport cu ofertele existente în piață și pe baza unor criterii pre-stabilite.

Soluția Casta se adresează în prezent proprietarilor de garsoniere și apartamente din București și vizează inclusiv imobilele care sunt ipotecate la bancă.

Cele mai multe apartamente oferite către Casta, din cartierele Militari, Titan și Berceni

Dintre cele peste 1.500 de oferte analizate până acum de către Casta, prin serviciul InstaBuy, principalele cartiere de unde s-au înregistrat cererile depuse pe site sunt Militari, Titan și Berceni.

Cele mai multe dintre proprietățile ofertate sunt apartamente cu două camere (42,4%), urmate de apartamentele cu trei camere (35%), cele cu patru camere (12,1%) și garsoniere (11,5%).

Valoarea medie a ofertelor ajunge la 72.992 euro, în linie cu prețurile medii de tranzacționare raportate în ultimul trimestru în București.

- Publicitate -

InstaSun, invenția 100% românească evaluată la 4 milioane de euro

Lansat pe piața locală în 2023, InstaSun este un dispozitiv care aplică automat și uniform ulei de protecție solară...

Comenzile de aparate de aer condiționat au crescut de peste două ori anul acesta

În prima jumătate a acestui an, comenzile de aparate de aer condiționat au crescut de peste două ori față...