World Class Veranda Mall, primul centru din Colentina al rețelei de fitness

World Class Veranda Mall

World Class își întărește prezența în principalele zone urbane din România cu ocazia inaugurării celui de-al 33-lea centru de sănătate și fitness localizat în Veranda Mall din București.

„Fiecare centru nou World Class pe care îl inaugurăm în România este o mișcare atent gândită, care ne aduce cu un pas mai aproape de misiunea noastră: aceea de a influența și a educa din ce în ce mai mulți români să adopte un stil de viață activ prin antrenamente regulate. Totul este despre sănătate și împlinirea pe care ți-o oferă o viață echilibrată. De aceea, locațiile centrelor noastre de sănătate și de fitness, împreună cu experții noștri sunt, de asemenea, puncte strategice și contribuie în procesul educațional pe care ni l-am asumat: aducem sportul și fitness-ul la îndemâna celor care au un program încărcat, din marile orașe, pentru a-i încuraja și a le oferi sprijin să facă mișcare oricând – în drumul lor spre casă, spre birou sau chiar în pauza de prânz, a declarat Kent Orrgren, CEO World Class România.

Cartierul Obor este o zonă din București cu o densitate crescută a populației, care a avut parte recent de o dezvoltare impresionantă odată cu inaugurarea Veranda Mall. Cel mai nou club World Class Veranda Mall va fi deschis în a doua parte a anului și va ocupa o suprafață de 1.500 mp. Locuitorii din proximitate se vor bucura de servicii de cea mai înaltă calitate asigurate de experții în sănătate și fitness World Class.

Printre beneficiile de care clienții World Class Veranda Mall se pot bucura în noua locație se numără: o sală de fitness dotată cu echipamente de ultimă generație, zone speciale pentru antrenamente cardio, de forță și funcționale sau experiențe unice la clasele de aerobic și cycling în studiouri dedicate. Integrat în categoria Bronze, clubul le oferă membrilor șansa de a accesa alte categorii de abonamente, dar și de a testa diverse programe de antrenament potrivite pentru stilul lor de viață activ.